- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
aytukabozs #128835 üzenetére
Bocs, nem olvastam úgy vissza, hogy lássam.
De akkor meg én nem értem a kérdést... Mert hát abban a cikkben igazán nincs valami bonyolultul leírva...
Mert hát pl azt is írja, hogy a piros szolgáltató sokal jobban álla 3G terén az olyan telefonok internetellátásával, mint a kék meg a pink. Mert másképpen fejlesztett...
Meg van térkép is..
meg exel táblázat mérésekkel..De egyébként emg annyira egyedi, hogy ha mond az emberfia valamit, aztán meg nem úgy van, mert nem kék, hanem piros a kártya, (vagy zöld)
Szóval.... pusztán csak a segítőszándék itt kevés. Át kell rágni magát az embernek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: United Offensive
- Napelem
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest