Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RVR400

veterán

Teszteltem kicsit Doogee X6-ot (2 db-nál sem a rezgés, sem a kijelző nem egyforma színhőmérsékletű, sőt az első OTA frissítés is más méretű volt, arról nem beszélve, hogy az egyiken a fólián X6 Pro felirat van, de valójában sima X6).
    Eddig azt hittem, hogy a Homtom HT3 kameráját nem lehet alulmúlni, hát tévedtem, inkább nem tesztképezek, nem akarjátok tudni. Van kamera beépítve, valamire biztos jó lesz.

Az üzemidő viszont egész jó, mivel Antutu Battery Test alatt 8000 pont, és kikapcsolásig 5 óra 32 perc kijelzőidő érhető el (ebből 4.5 óra a teszt, a maradék 1 órában a GPS Test megy az ablakban, a korábbi teszteknél is előbb Antutus akksiteszt, majd GPS-test, ez így viszonylag reális képet ad).

A készülék hátlapja már nullkilométeresen sem túl passzos, nem ajánlott napi szinten leszedegetni. A gombok megoldása elég béna szerintem ( azt hittem, hogy a készülékház meg van repedve :DDD ), amúgy ötletes.

A GPS az ablakban talál jelet, szoba közepén már nem. Kicsit nehéz a készülék, az akksit még most töltöm, a végén kiderül, hogy valójában mekkora, azonban a töltés elég gyík, csak 0.62A-rel tölti.

Új hozzászólás Aktív témák