- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
A saját véleményemet mondánám, ami a hónapok alatt több száz kinai nyelvű oldal kuglifordításai alapján alakult ki. Nem biztos hogy jól is értemezem a dolgokat.
A htc t328w szerintem nem klón, a HW nagyon is eredeti szagú. A HTC az utóbbi időben az eladási lista aljára csúszott - gyártósorait adja el - a HTC Wind nyugat-EU-ban nem annyira elterjedt - így sokkal kissebb költség jelen lenni kinai webshopokon keresztül. Amúgy szerintem a HTC klónok gyártásában vastagon benn van a HTC keze, talán ez az oka a visszaesésnek?
A V9 azért "híresült" el mert 6575 platformon ez volt az első amelyik megkapta az összes szenzort, a jobb GSM modult, a jobb minőségű (540 x 960) LCD-t. Szerintem most is jó vétel.
Az A750 meg mind ez egyben kissebb (480x800) kijelzővel, de jobb 531 ultra GPU-val, jóval olcsóbban, szerintem ez a jobb vétel.
A Lenovo eu-s honlapján ugye nincs teló, de a kinain ott vannak. Nekik is olcsóbb csájnamobil oldalak hátán piacon lenni, mint milliós supportokat fenntartani a világban.
Én így gondolom, engem tessék lábon lőni, ha butaságot mondtam. Köszi!
Szerk.:
Actív dual. A kínaiak szokás szerint már hetekkel a gyártás előtt árulják a készülékeket, de még nyomát sem láttam két antennásnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest