- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Köszönöm az értékes konzultációdat és a jövő héten otthon majd elmélyedek benne, tovább fejlesztem a használt megoldásokat.
Azért veszem át az előző telefonról, mert kb. 1 óra alatt mind a kb. 100 app-ot elintézem a MyBackupPro segítségével, (ezt apk-t régen szedtem le az oroszoktól, azóta használom, egyébként fizetős). A Titanium Backup sokkal igényesebb usereknek való, mint én, meg a root-ot szereti, amivel én kezdek leállni.
Az még a tapasztalatom, hogy a családban a 25 éves fiamat kivéve nehéz rászoktatni az embereket a VoIP használatára, mindenféle berögzött szokásaik miatt. Pl. van, aki a Skype out-hoz szokott, PC-ről, pedig az drágább kimenő percdíjakkal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest