- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.mark87
tag
Sziasztok KétSIMűek
Egy ismerős kérdezgeti mit tudna venni, hogy két telefon helyett egyet hordhasson magánál. Dualsimekben már nem vagyok annyira képben (bezzeg a régi szép időkben
) így engem is érdekel a téma. Láttam itt sokan Lenovoztok, importáltok meg ezt azt csináltok.
Neki (meg hamarosan talán nekem is) ennél némileg felhasználóbarátabb megoldás kellene. Valami itthon is kapható cucc amit megnyomkodhatunk és tud magyarul, van garancia meg ilyenek....
Az illető a billentyűzetes (de okos!) telefonokat preferálja, sajnos ha jól sejtem ez a ritkább. Nekem jó lenne táccsos, viszont tényleg legyen okos800mhz, 5mp, android alá nem adom
Létezik ilyen ? A kettő közül akármelyik...
Valami rémlik, hogy volt egy teszt dualsimes készülékről itt arénán és egész jó volt, de nem találom... vagy csak hallucináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest