Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81
üzenetére
Figyelj, én is nagyon sokáig oda meg vissza voltam a G3-ért, nagyon sokáig vártam hogy in stock legyen, aztán egy idő elteltével meguntam. Most jelenleg elérhető-de ezért az összegért köszönöm szépen nekem inkább nem kell(meg nem is lenne miből
)-lesz még olyan teló ami gorilla glass-os, nem is egy, hanem egyre több. És azok az újabb telók már remélhetőleg erősebb gpu-val lesznek majd szerelve mint a jelenleg használatos sgx531-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)-lesz még olyan teló ami gorilla glass-os, nem is egy, hanem egyre több. És azok az újabb telók már remélhetőleg erősebb gpu-val lesznek majd szerelve mint a jelenleg használatos sgx531-es.