Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
Csari93
üzenetére
Persze, egyetértek. Ha lenne fényképezésre képtelen telefon, nekem teljesen megfelelne. Én amúgy is inkább fényképezőgépet hordok magamnál, amikor csak tudok
. A mobilos pixel számháború (mint minden ehhez hasonló) szánalmas parasztvakítás. Kifejezetten hátrány, hogy nagyobb képet gyárt, több zajjal, nagyobb filemérettel.Csak azért válaszoltam, mert kérdés volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. A mobilos pixel számháború (mint minden ehhez hasonló) szánalmas parasztvakítás. Kifejezetten hátrány, hogy nagyobb képet gyárt, több zajjal, nagyobb filemérettel.