Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Necc
addikt
Bocs, a női agy számára könnyebben értelmezhető változatot írtam le.
#34094+34095: én már nem egyszer leveleztem egyik (fizetős) app fejlesztőjével, és eddig 3 dolgot kértem tőle. 2 alkalommal alig egy hétre rá már ott volt a marketen a frissítés a plusz funkcióval amit kértem tőle, a 3. esetben mondta csak azt hogy bocsi túl nehezen kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
-
-
-
xSide
őstag
Alapból van benne reklám és most már tuti ez volt csak akkoriban hosszú ideig valami 7/24-es jelent meg!
Most pedig ez az mms-es, és ezt nem látom AdAway-el és AdFree-vel sem...Az említett Astro upgrade reklámkép (nem az alap reklám) AdFree-vel és AdAway-el is látható
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
Ha valaki többet át akar helyezni, akkor egyszerűbb, mint a menüben bóklászni. Mondjuk én droidsailt használok (rootolt telóhoz), evvel azt is át lehet pakolászni, amit egyébként nem enged. De a legtöbb app nekem is a telefonon van.
(#34132) xSide: Én csak megjegyeztem, hogy az rinyál, de régóta DroidSailt használok, ha jól emlékszem még én ajánlottam itt a topicban először.
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
-
.:LoMAX:.
aktív tag
-
-
-
Edi77
őstag
Vírus még nem volt a telón, hála Istennek... avast merítette jobban az akksit, a zoner kevésbé, meg az valahogy szimpatikusabb Teszteken is a zonerről van több pozitívum.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
atillaahun
veterán
Próbálgattam azt is régebben, de ahhoz semmilyen szinkronizáló App-ot nem találtam Android-ra, meg asszem kilinkelni sem lehetett belőle rendesen.
(#34418) Bavid
XDA-n van egy supercharger nevű script, de elég haladó cucc, nincs grafikus felülete, ilyen parancssoros. Amennyire tudom az az egyetlen, ami legalább a következő újraindításig App-ot képes tartani a RAM-ban.[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
pl. ha a felső képen használni is akarod a linkelést, kiírja h. umm-ööö... szori, de most nem alkalmas. Vágólapra csinál linket, de ha használnád, kiírja h. a hivatkozott fájl nem létezik. Ráadásul a fájl-hosszúklikk-megosztás listába valahogy nem került be a sugarsync. Nekem. sgs stock
Desktopon lehet hogy szuper...[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
petipetya
nagyúr
Meglestem már én is ezt a sugarsyncet... Eddig két androidos eszközre telepítettem és 1-2 perc múlva mindkettőn ugyanazt a közös mappát láttam, amiben a dokumentumok találhatóak. A funkcionalitása egyszerű, mivel mindenre azonnal rájöttem. Emellett tényleg elbújhat a gdocs és a dropbox is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
decoati
aktív tag
a link sharing helyrejött (magától ), a közvetlen fájlfeltöltés telóról (hosszúklikk, stb...) ugyan hiányzik (vagy majd ez is helyrejön magától?), de ez a megosztott több gépes kialakítás nagyon ígéretes. Az upload via email is megy.
Elcsámcsogok rajta.[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint akkor fejlesztettek rajta azóta. Én talán olyan fél éve néztem, mikor a Dropbox-ot csináltam, hogy melyik mit tud, de akkor még elég butuska volt.
Szinkronizációt használod benne? Valós? Mármint kétirányú és automatikus, és időzíthető is?
Egyébként az 5 giga tényleg jobb, de Dropbox-on már termeltem magamnak 12-őt, úgyhogy egyelőre elégedett vagyok azzal. -
Dzsuri89
őstag
Állítgattam a sebességet, de mindegyiknél elő jött a bug.
Tegnap raktam fel újra ezt a Launchert a március 7. frissítéssel, de akkor egy óra használat után nem jött elő a hiba, azonban miután frissítettem tegnap meg is jelent... Pár hete próbálgattam a Go-t, de ennek a bugnak és a laggolásai miatt mentem vissza a gyors Launcher Pro-ra.Úgy próbáld ki, hogy balról lapozól jobbra, majd ha elfogyott a képernyő akkor vissza. 10-30 lapozás alatt nekem mindig eljön, de van mikor a zárképernyő feloldása után az első mozdulatkor is.
-
atillaahun
veterán
Hú, 50 giga az komoly. Bár egyelőre beférek 10-be is, nincs olyan sok szemetem, mint eleinte gondoltam.
Te (vagy bárki) nem szoktál véletlen zenét hallgatni Dropbox-ról stream-elve? Én ES Explorer-rel tolom sokszor, de annyiszor beakad, meg nem gondolkozik perceket, hogy nem értem mi a franc baja lehet. Sávszélesség van bőven.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
aktív tag
SugarSync tényleg jó
Dropbox alternatívájaként hozták létre, de ami ott hiányzott, vagy kevésbé volt kényelmes, azzal próbálták még jobban feldobniA bónuszt akkor kapod meg, ha minden lépést megcsinált a rád regisztráló, amit az oldal kér, azaz, ha valakinek nincs pl. androidja, hogy arra felrakja, akkor az után nem kapsz semmit, míg 100%-osan nincs meg a kezdeti összes lépés eleinte én is ezt néztem, hogy miért nem kapom meg, míg csináltam egy másik regisztrációt bnőm részére, és minden lépés meg volt, csak telefonra telepítés hiányzott, na azt meg oldottam, aztán már kaptam is a bónuszt
(#34494) TRob1
én mondjuk nem olvastam, csak próbálgattam, és sikerült, persze a jutalom megkapására kell várni talán 24 órát[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aktív tag
If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus.
Itt írja, hogy minden lépést ha nem fejez be, nem kapsz semmit, hogy én is mondtam
Azaz mobilra is kell telepíteni (mondjuk itt sokaknak van, szóval nem áll fenn az a gond, mint nálam volt, hogy valaki nem tudott telepíteni).
Az biztos, hogy holnap látható lesz, hogy mi a helyzet--- Más:
Meg amit régebben kérdeztem, de nem volt semmi válasz, még1szer, aztán lemondok róla
Valami jó növényhatározót nem tud valaki androidra?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest