Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
válasz Dzsuri89 #12518 üzenetére
Szvsz root nélkül ilyet nem találsz, mivel az alkalmazások mentéséhez erősen turkálni kell a rendszerfile-ok között, ha mentéskor nem feltétlenül, de visszaállításkor mindenképp írási jog kell.
Egyébként nem egy nagy kunszt rootolni a telefont.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Probert75
addikt
válasz Dzsuri89 #29699 üzenetére
Csinálj magadnak egy köraksi jelzőt a konyhán, és cseréld ki a gyárit. Nexus-ra nem tudom hogyan kell, mert nekem Galaxy Ace-em van, de ezen leírás lehet segít.
Hangsúlyozom ez a leírás Galaxy Ace-re van, a telefonod topikjában lehet tudnak segíteni.
"Egyéni Framework készítése:Egyéni Frameworköt ezen az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni."
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Dzsuri89 #29703 üzenetére
Szívesen! Csak az a baj nem mindent cserél ki teljesen, hiába szerkeszted össze. Pl. én a rolót akartam kicserélni feketére és azt, ahol az wifi, BT..stb van, azt meghagyta a gyári szürkén, hiába sötétet szerkesztettem. Azt tapasztaltam, hogy nem lehet a telefonomban egyenként kicserélni a Frameworköket, hanem egyben kell az összes változtatást eszközölni. Mert ha egyenként cserélgeted a módosításokat, akkor az előző visszaáll alapra. Kicseréltem a töltöttség jelzőt, majd a rolót és a töltöttés visszaállt a gyárira. Ezért egyben csináltam a köraksi jelző és a roló változtatását. Legalábbis Ace-en így működik nálam.
-
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest