Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
- 

TRob1 veterán A reklámos verziókat használták/használtuk, vagy vmi ingyenes alternatívát... Én se vettem eddig 1 appot se, és sztem soha nem is fogok teljes áron, mert mindig van alternatíva (most is megvettem pl. az ADW Ex-t, de lehet hogy az életben nem fogom használni. Megvettem a Fruit Ninja-t, régebben ebből a free-t próbáltam. Megvettem az Endomondo Pro-t, régebben a sima verziót használtam néha, de már átálltam egy másik app-ra, valszeg ezt se fogom használni  (De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig ( (De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (De persze azért én sem vagyok szent ) )(#25109) pethYeti : 
 Hogy-hogy nincs refund? Elvileg mindenre van, reklamálj! (Sőt perbe velük, 1 milla kártérítés-t követelve ) )
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (
 (De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig ( )
 ) )
 )