- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
kristof83 #9579 üzenetére
A teljesség igénye nélkül leírom a jelenleg használt alkalmazásaimat:
bpmenetrend, cachemate for root users free, converter, DND Call blocker, Google Docs, Documents to Go, Dolphin Mini, Dropbox, Hír24, Made in Hungary, Quick Settings, RemindMe, Root Explorer, Screen Filter, Simple Notepad, Sms Scheduler, Tapcounter, White Noise free, Wireless tether for root users, Anysoftkeyboard, Countdown Timer Widget, Névnap és Zeam launcher.
-
sssz
őstag
válasz
kristof83 #9581 üzenetére
home launchernek pl: ADW EX, launcher pro plus, go launcher EX
sms: handcent sms, go sms pro
keyboard:smart keyboard pro
file kezelő: estrong explorer, astro
adatforgalomszámláló: netcounter
calendar: simple calendar
weather:simi weíther
rendszerfolyamatok figyelése: android assistant
battery: battery status
egyéb: dropbox, quickoffice
röviden ennyi
-
vendingo
veterán
válasz
kristof83 #5706 üzenetére
http://tweakker.com/
Én mindig minden telefonomon ezen keresztül állítom be a netet, mms-t, meg mindent. Kitöltöd, telefonszám, készülék típusa, szolgáltató, és kapsz egy konfigurációs üzenetet, amit csak el kell menteni. -
doc
nagyúr
válasz
kristof83 #5687 üzenetére
nekem az X8-on van gyarilag jegyzetprogram, Notes a neve es egy jegyzetfuzet + sarga ceruza az ikonja
nem tudom milyen menure gondolsz, ha a gyari SE feluletre, na az borzalmas
tedd fel a Launcher Pro-t, ott tudsz a home screenre konyvtarakat csinalni, es azt pakolsz bele amit akarsz. persze attol meg az app drawerben latszani fog, onnan szerintem nem lehet eltuntetni ami fel van telepitve
MOD: ha valami nem kell, rootold a telefont es torold le a francba. X8-on mar mukodik 2.1-re is a SuperOneClick, azt nem tudom hogy X10-re jo-e
Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest