- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide a kérdés, de a contact list is android app.
Tehát:Van egy emberke, akit beszinkronizált FB-ról is és googleról is (korábban már megcsináltam a címjegyzékem, mielőtt lett volna androidom)
Emberünket hívjuk "Szabó József"-nek, kinek a beceneve "Csiga" (az említett nevek kitaláltak egyezésük a valósággal csak véletlen lehet)
Na szóval FB-ról bejött, hogy Szabó József, googleról meg, hogy Csiga (ahogy eddig is benne volt a korábbi telefonomban) Rájöttem, hogy a több oldalról kapott azonos személyeket tartalmazó kontaktokat lehet egyesíteni "link"-elni.
Tehát linkeltem többek között őt is, de az ő nevét mindenképp a FB-ról írja ki, de én azt szeretném, hogy "Csiga" néven szerepeljen. Próbáltam már más sorrendben, minden lehetséges mezőt Csigára is átírni, de akkor is Szabó Józsefet (illetve "József Szabó"-t) ír ki. Mit csinálok rosszul, mert a többit jól csinálta (vagy a többi személynek nem ragaszkodok a beceneveihez?).
Van valami megoldás?
Köszi: RR
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest