- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
Azoktól kérdezném akik használnak Full Screen Callert, hogy be lehet az valahogy állítani, hogy ne egy gombot kelljen "megnyomni" hívás fogadáskor, hanem csúszkát elhúzni?
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
(azért írom újba, mert lejárt a szerkesztés :S )
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PureCalendarban [link] , hogy tudom beállítani, hogy a widget ne az adott napot mutassa, hanem a teljes hónapot. (és esetleg az aktuális napot pirossal, vagy sárgával.. tök mindegy)
Előre is köszönöm!
-
Trabby
aktív tag
Nah megkérdeztem havert, hogy mi az app pontos neve, és a következő:
SlovoEd Deluxe English - Hungarian.(Beírtam a market keresőjébe, hogy hungarian, és a 4.-5. találta volt.)
rum-cajsz!
Köszi!(ebből látszok, hogy tényleg érdemes vissza olvasni.
)
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor láttam haverom SGS-n egy olyan angol-magyar szótárat, ami minden nap kitesz egy új szót a főoldalra. (csak az a gáz, hogy nem emlékszem a nevére, ilyenkor meg már nem akarom hívogatni)
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest