- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Samus
addikt
Kérdés, kivételesen nem konkrét programmal, hanem a rendszerrel kapcsolatban (alap 2.1 egy GT540-en).
Itt nem lehet kilépni a programokból? Például akármit csinálok, ha egy ideje már "megy" a telefon, a home gombot hosszan megnyomva mindig ott van 6 alkalmazás. Ha a böngészőben már megnéztem 30 oldalt, és ki akarok lépni, addig kell kalapálnom a vissza gombot, amíg meg nem unja, és kilép, előtte persze vagy 15 oldalt újra betölt, mert azt hiszi visszafelé lépegetek. Hiába kattanok duplán. Persze tudom, használjak Operát...De összességében nagyon kevés programban találtam kilépés funkciót. Talán az Astro és az Angry Birds volt ilyen, de utóbbiban is vissza kell lépni a főmenübe, hogy ki lehessen lépni, bár ettől függetlenül ott figyel az "alkalmazáskezelőben". Arra már rájöttem, hogy a task manager, vagyis a programok közötti váltás a home gomb hosszú megnyomásával érhető el, de valahogy furcsa ez a "nem lehet kilépni, bezárni programokat, még a kezelőből sem" dolog, főleg Symbian után...Valaki elmondaná hogy van ez?
Továbbá van még egy gondom, nevezetesen, hogy néha a telefon elkezd laggolni, de valami iszonyatosan, általában egy-két nap után csinálja, és mindig akkor jön elő a probléma, mikor feloldom, és használni akarom. Folyamatosan futó program csak a Fancy Widget 1.3.0. Ha akadozik, és újraindítom (illetve indítanám, de ilyen opció sincs, ki és be kell kapcsolnom), akkor minden rendben, újra gördülékeny a rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest