Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
siti
őstag
sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de:
Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia)
nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat

Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest