- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest