- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomy86 #43153 üzenetére
O.o.. nem egészen erre értettem azt, hogy "összerakni"... Nos, akkor inkább mutatom részletekben. Úgy érthetőbb lesz, amit nem sikerült megfogalmazni.
Adott a ICS alap órája, rém egyszerű, semmit sem tud igazából. Egyetlen dolog kell belőle: megérintve be lehet állítani az ébresztést. Róla van szó:
Van nekem már egy másik. Ellenben az előzővel ennek viszont nincs meg a forráskódja. Azon kívül viszont az égvilágon semmit sem tud, ami látszik is belőle. Ebből hiányzik az, hogy legalább az ébresztés ablakig elvigyen. Viszont ott van az a két mező, amit valahogy át kéne tennem az alapba. Ezért keresek egy olyan verziót, ami lehetőleg nyílt kódú és meg tudnám nézni hogy oldották meg ezt a két "kijelzést". Egyszerűnek tűnik elsőre, de nem az...
A skin nem gond, azt meg tudom csinálni.Ez a másik:
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest