- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kymco
veterán
Korábban írtam, hogy leveleztem a google-lel, mert a purchased állapotot nem tudtam átállítani, hogy megvegyek egy olyan alkalmazást, ami a google play-en fizetős, de más helyen ingyen, de support nélkül juthattam hozzá.
Most kaptam a friss megoldást a problémámra, közzéteszem:Hi there,
Thanks again for contacting us and for your patience while we've been working on a resolution to the issue you reported.
We've recently rolled out some changes to the newest version of the Google Play Store app (version 3.5 and higher) that should fix the issue you reported. Once you're running version 3.5 or higher of Google Play, you should be able to update apps if you were having trouble, or if your apps were incorrectly listed as "Purchased" on Google Play, this status should be cleared, allowing you to buy those apps.
Please note that the "Purchase" status is cleared because the app(s) in question were never bought on Google Play in the first place, which is why you'll be asked to buy the app again. To confirm the app(s) were never purchased on Google Play, you can visit wallet.google.com/manage to see a complete purchase history.
If you have version 3.5 or higher of the Google Play Store app and you're still experiencing issues with a "Download declined" error, please let me know, and I'm happy to investigate further.
Not sure what version of Google Play you're running? Launch Google Play on your device, tap Menu > Settings > Build version.
Warm regards,
The Google Play Support Team
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- E-roller topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest