- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem: adott az es explorer, amivel a hálózaton lévő gépek tartalmát is lehet böngészni, amennyiben van beállított jelszó a felhasználói fiókhoz.
Ez így szép és jó, megy is, viszont én nem szoktam jelszót használni.
Kipróbáltam kikapcsolt jelszóval, viszont úgy meg nem tud belépni a gépbe.Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg olyan program, amivel hálózatban lévő win7-es gépek tartalmát lehet böngészni (összes megosztott meghajtót) külön felhasználó jelszó nélkül?
A cél az lenne, hogy a gépeken tárolt multimédia anyagot tudjam böngészni és lejátszani.
Beállított jelszóval az es explorer tökéletes, de ugyebár kéri a jelszót.
Vlc nagyon csúnya felbontásban játssza le a filmeket és szükség van a vlc bekapcsolására.
Más esetleg?Vagy esetleg a dlna-t be lehet lőni ilyenre?
Elvileg a routerem támogatja a funkciót (1043nd dd-wrt-vel).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest