- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
BEKAvarangy #32550 üzenetére
Bocs, de mi van? Olvasol is vagy csak írsz?
Tudom, hogy magyar, de ha visszaolvastál volna (vagy rákattintottál volna arra a hszre, amire válaszoltam), akkor láthatnád, hogy nem jó a magyar fordítás, ezért ajánlott egy másik programot, amire visszaírtam, hogy nem élek vele, mert jó az angol fancy.
Idegent érzek a láthatáron...
(#32552) TRob1: Nem a divat miatt használom, hanem mert jól néz ki az órája és ezen nézem az előrejelzést a web meg a tv helyett. A hőfok pedig, ha nagyjából pontos az bőven elég.
(#32553) Cartman023: AppDrawerbe alkalmazás nem tud mappát létrehozni, mert ahhoz nem fér hozzá csak a Launcher. Ha kell ez a funkció, akkor használj Go Launchert. Meg azért, mert ezer másik funkcióval is többet tud.
(Pl. gesztusok a dockon)
(#32554) noxon: AdFree, ROOT kell hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest