Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Igen, és nem csak külföldön, hanem Magyarországon is. Nem nyílt WiFi, mert olyan nem lehet a törvény szerint - ill. az hogy nem védi le attól még nem lesz nyílt -, hanem engedély vagy felhatalmazás nélkül, jogosulatlanul csatlakozni WiFi-re. Én is szívesen megosztanám az enyémet, de
1. engem vesznek elő, ha pl. pedofil képeket vagy csak egyszerűen warezt töltenek le vele, esetleg fenyegető levelet küldenek róla vagy ...
2. nehéz korlátozni, ha én is használom akkor részesítse előnybe a saját forgalmamat.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest