Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
lecsoo4
tag
üdv.
tudnátok ajánlani a dazzle switcherhez hasonló switcher packot, amit külön külön lehet kitenni widgetként? mint xperia minin pl -
lecsoo4
tag
ja elnézést. akkor neked/nektek köszönöm
most megúsztam egy szervizeltetést...
no de még van kérdésem:
múltkor írtam ide, hogy milyen jó lenne xperia 4sarkos kezelőfelület... kaptam is választ, sikerült is feltenni az xperia active launchert, de az hibásan futott. nem lehetett widgetet kitenni. a kérdésem az lenne(tudatlan vagyok nem ér nevetni!): ezt az androidot nem lehet úgy telepíteni telóra, mint mondjuk pc-re a windowst? lenne pc-n egy telepítő, usb kábel rá a telóra, és akkor go?! -
lecsoo4
tag
üdv. rövid sztori: motorola fire, szedtem le pár háttérkép alkalmazást android marketről, kifagyott, azóta ha be akarom kapcsolni, eljut odáig hogy kiírja a szolgáltató helyére hogy nincs hálózat, az érintőkép nem reagál, ráteszi a képernyőzárat, és se előre, se hátra. A simmel nincs baj, ellenőriztem más telóban.
kérdés: lehet-e pc-ről valamilyen programmal újratenni az androidot rá?
válaszokat előre is köszönöm! -
lecsoo4
tag
sziasztok! lehet volt már ilyen kérdés, de nincs időm visszaolvasgatni. kérdésem lenne, hogy motorola fire telóra tudok-e telepíteni android 2.1-est, azon belül is se x8 , x10mini stb kezelőfelületet?
választ előre is köszi
Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
most megúsztam egy szervizeltetést...