Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
guni
tag
válasz
llaszlo #2568 üzenetére
Na megnéztem ezt a Quicksettingst és ez nem jó, mert ez csak annyit tud hogy egy képernyőre teszi a telefonban itt-ott szétszórt beállítási lehetőségeket, de semmi pluszt nem ad. Tehát én olyant keresek, ami elnémítja az usb/jack csatlakozáskor a hangot, de nem nyúl a többi hanghoz (sms, naptár). Ilyent tud valaki?
Guni
-
guni
tag
Sziasztok, olyan progit tud valaki, amivel be tudom állítani, hogy ha beledugok valamit a telefonba, akkor ne pittyegjen már, viszont az sms-nél meg emlékeztetőknél igen?
Guni
-
guni
tag
Mindenkinek ajánlom, akinek hozzám hasonlóan hiányzott a Windows Mobile után, hogy mindenféle alkalmazások elindítása, meg menüben lépkedés nélkül el lehet olvasni egy sms-t, utána pedig válaszolni, törölni, megjelölni olvasottként..stb.
Guni
-
guni
tag
válasz
Balinov #2041 üzenetére
Ezt csak józan paraszti ész alapján, de nem nagyon hiszem hogy számít az a pár km a műholdak 20000 km-es magasságához képest. Ellenben nekem egy szimpla vonaton sem működik, gondolom a fém kaszni miatt, szóval szerintem az a nagyobb gond. Dugd ki a kezed az ajtón és próbáld meg úgy...
Guni
-
guni
tag
válasz
Gáben81 #1946 üzenetére
Szia!
AstroPlayer, bár sok hatása szerintem nincs az equ-nak. A Spica gyári lejátszójában van eq, de is alig állít valamit. A Milestone-hangzásképeiről viszont jókat halottam, bár személyesen nem próbáltam. Sajna ez egy problémáspont az Androidban, mivel az API nem tartalmazza, az eq lehetőségét, ezért leginkább csak hekkelni lehet, aztán vagy összejön a programozóknak vagy nem...
Guni
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest