- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
Megjelent a PSX emulátor csak még fizetős :S AppBrain oldalán fent van már csak pár nap és jön a "zeraW verzió"..Kíváncsi vagyok,hogy működik-e....
aki megveszi írja le mennyire működő képes. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este láttam már kint van Flashplayer 10.1 beta 3....Nincs valami megoldás,hogy 2.1alatt menjen?
Galaxy S-em van böngészés közben van valami Flash Lite benne de ló***.
előre is ksöz! -
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Olyan keresnék mint a Desire-n van az sms/email widget hogy lapozgatható..
előre is köszönöm! -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung Galaxy S készüléket és szeretnék rá plussz élő hátteret feltenni láttam Youtube vidiket,és volt jó sok ami teccett tudtok valamilyen oldalt adni ahol mazsolázhatok?
előre is köszi -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok..
Sikeresen megoldódott a Magicemen a Flash lejátszás..mindent meglehet oldani csak akarni kell..felraktam 1 másik romot,és voálá működik..Ha érdekel valakit a készülékre való új ROM feltétele írjon nyugodtan van pár Gb ROM... -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic készülékem van,és az lenn a problémám hogy a neten lévő videókat nem tuodom megnézni... youtube,videa,képtelense.hu.
Van erre valami megoldás??előre is köszönöm.. -
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek feltettem a készülékre egy 1.5 Hero Romot,névszerint a base.ZXHERO.1.0 de sajnos se WIFI,Se Mobil net nem megy..tud valaki ehez patch-et?
Segítsetek plz..
vagy olyan Sense felületes rom kellene ami jó Magicre 32B.. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic tulajdonos vagyok Openclaire 2.1 + 3D patch van a készüléken,az a problémám lenne se a youtube player,se böngészőből a youtube nem megy a videó rendesen...hang van kép nincs mi a megoldás rá??
előre is köszi...
sziasztok!
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest