- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Schuey
tag
Még most akarok majd egy g-mail fiókot csinálni. Csak nem tudtam, hogy fiktívet csináljak-e és azt adjam meg a telefonomnak, vagy a saját adataimat adjam meg.
Ti hogyan csináltátok?A címemet nem adom meg neki, és nem is vagyok hajlandó rá! (Remélem attól még működik a telefonon rendesen a market.) De gondolm akkor a SIM kártya alapján a telefonszámomat is tudni fogja hiába nem akarom megadni a G-mail fióknak. Egyenlőre mivel csak ismerkedek majd az andrid renszerrel nem hiszem, hogy kártyaszámot meg fogok adni. De ha sor is kerül rá akkor is előtte nyitok egy új számlát és arra pontosan annyi pénzt teszek, amennyiért vásárolok. (Így tudom kikerülni, hogy lopjanak tőlem.) Legalábbis remélem.
Azt meg h a google le tudja keresni, h hol vagyok én úgy tudom, h ki lehet kapcsolni.
TRob1: Hasolló jókat kívánok én is neked! Azt hiszem, hogy minden ember (de legalábbis a többség) félti a saját tulajdonát. Ebbe szerintem beletartoznak a személyes adatai is (még ha azok az ismerősei telefonszámai is azok). Én nem szivesen teszem közzé az adataimat olyan helyen, ahol illetéktelenek el tudják lopni és vissza tudnak élni vele. Szerintem te se szivesen adnád meg a bankkártyád számát és a hozzá tartozó pinkódod, vagy egyéb hasonló adataidat egy vadidegennek, de még lehet, hogy a barátaidnek sem.
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest