- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
Schuey
tag
Még most akarok majd egy g-mail fiókot csinálni. Csak nem tudtam, hogy fiktívet csináljak-e és azt adjam meg a telefonomnak, vagy a saját adataimat adjam meg.
Ti hogyan csináltátok?A címemet nem adom meg neki, és nem is vagyok hajlandó rá! (Remélem attól még működik a telefonon rendesen a market.) De gondolm akkor a SIM kártya alapján a telefonszámomat is tudni fogja hiába nem akarom megadni a G-mail fióknak. Egyenlőre mivel csak ismerkedek majd az andrid renszerrel nem hiszem, hogy kártyaszámot meg fogok adni. De ha sor is kerül rá akkor is előtte nyitok egy új számlát és arra pontosan annyi pénzt teszek, amennyiért vásárolok. (Így tudom kikerülni, hogy lopjanak tőlem.) Legalábbis remélem.
Azt meg h a google le tudja keresni, h hol vagyok én úgy tudom, h ki lehet kapcsolni.
TRob1: Hasolló jókat kívánok én is neked! Azt hiszem, hogy minden ember (de legalábbis a többség) félti a saját tulajdonát. Ebbe szerintem beletartoznak a személyes adatai is (még ha azok az ismerősei telefonszámai is azok). Én nem szivesen teszem közzé az adataimat olyan helyen, ahol illetéktelenek el tudják lopni és vissza tudnak élni vele. Szerintem te se szivesen adnád meg a bankkártyád számát és a hozzá tartozó pinkódod, vagy egyéb hasonló adataidat egy vadidegennek, de még lehet, hogy a barátaidnek sem.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Update 09.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest