- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zzz03
őstag
Sokat írtunk a sportolásról és hozzá programokról. Szóval én futáshoz használok ilyen programkat. 3 programot teszteltem 4 napig, egyszerre ment mind a 3 futás közben.
A versenyzők:SportyPal
Adidas miCoach
SportTrackerAz eredmények:
SportyPal és az Adidas miCoach ugyanazt az eredményt hozták a távolságban, viszont a Sport tracker ~500m -rel többet számolt edzésenként mint a másik két program.
Szerintem az adidas programjánál maradok a továbbiakban. Online követhetőség, semmi felesleges sallang, egyszerű használat.(Ha a sportyplay ingyenes lenne akkor nehéz lenne a döntés). Igaz a Sport tracker jobban tetszik a fekete háttere miatt, de nem győzött meg a pontatlansága miatt. (Az is elképzelhető persze, hogy a másik 2 program téved...
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Debian GNU/Linux
- Revolut
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest