Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
Na akkor meg fogom nézni. Bár az Anysoft is tudja az auto-kiegészítést, ha telepítve van a Hungarian for AnySoft Keyboard, és épp magyar a billentyűzet kiosztás is.
De felcsigáztál, így kipróbálom a Go Keybordot is, mert előfordul, hogy órákat netezek/fórumozok mobilról, ha épp olyan helyen vagyok, és unatkozok
-
szki
őstag
válasz
Narxis
üzenetére
GO család nálam is bejövős (Laucher Ex, SMS Pro, Contacts). De billentyűzetre a AnySoft Keyboard-ot használom, és bevált. Bár nem tudom miben tudna többet nyújtani a Go Keyboard?
#12529) RazorGTR1: ha találsz szólj! QtADB-ből szoktam ha gép mellett vagyok, de az is az éppen látható részről készít képet.
-
szki
őstag
Én már nagyon vártam Androidra, mert állítólag nagyon jó. Bár az Endomondot megszoktam (sőt a Pro-t meg is vettem), de váltok ha ez jobb. Persze lehetnek bugok, mert ez az első verziója Androidra. Nekem az jön be, hogy a térkép is látszik egyszerre a képernyőn. Viszont tudtommal a szintet nem adja össze a web-es felületen se.
-
szki
őstag
Hi!
Sportolóknak jelzem, hogy Sports Tracker Androidra is elérhető mától!!
Még javasolt az Endomondo, és a Sportypal Pro (futás, bicajozás, stb.) -
szki
őstag
ZTE Blade topic 1. hsz-ból:
"Fájlokat szeretnék másolni a telefonom és a PC-m között, megoldható ez kábelek nélkül is?
kelzsoca leírása"Még nem próbáltam. Talán segít!
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- JBL Charge 5
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi