- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
gaborh
aktív tag
Tudnak nekem valaki egy hálózat letiltás elleni garancia piszkozatot küldeni?
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. nekem meg olyan gondom lenne a skype alkalmazással hogy csináltam egy uninstalt majd mikor ujra telepitettem volna azt írta ki hogy nincsen elég hely a meghajtón. galaxy tab telorol lenne szó. több gb szabad hely van. esetleg valakinek ötlet?
-
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
gaborh
aktív tag
Valaki tud nekem olyan app-ot ajánlani ami hangosan felolvassa a pdf formátumot?
-
gaborh
aktív tag
urak és hölgyek kis segítség kénne. adott egy galaxy tab 2.2 gyári fw fut rajta. fent volt a skype progi amit töröltem és most vissza raknám de folyamatosan azt írja ki hogy nincsen elég szabadhelyem. ami persze valotlan. esetleg van valakinek ötlete hogy miként tudom vissza rakni?
-
gaborh
aktív tag
válasz
buktagt540 #12973 üzenetére
nem hiszem mert bármit tudok telepíteni a skype kívül.
-
gaborh
aktív tag
sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. adott egy galaxy tab és felszeretném rá rakni a skype nevű alkalmazást, mikr installálnám akkor azt írja ki hogy insufficient storage available. esetleg van valakinek ötlete hogy ilyenkor mi a tehendő? gyári romos tab.
-
gaborh
aktív tag
pedig én találkoztam valahol ilyen app cuccal. csak azt nem tudom hogy hol.
-
gaborh
aktív tag
azt tudja valaki hogy a rádió1 miként tudom hallgatni a online rádióval?
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest