Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
Aura frissítésről tud valaki valamit? Mert elég öregecske a mostani térkép(belváros)...
Vagy valaki tud ennél frissebb térképeket használó navi progit?
köszi -
-
Typhoon47
senior tag
valaki megtudja nekem mondani, hogy mér hülyül meg néha a contacts list :S a jelenség, hogy ha be importálom az SD-mről (vCard) a kontaktokat elkezdi csinálni, megcsinálja majd mintha misem történt volna, nem jelenít meg semmit. mit kell bekapcsolni h mutassa a kontaktokat? régen ezt úgy csináltam h a gmail-emmel szinkronizáltam össze ,de most meg minden kontaktomat megnégyszerezte
(4000 kontakt wtf
) -
Typhoon47
senior tag
vki nem tudja hirtelen az lcd density-t melyik fájl tartalmazza? (hülye főzött rom behúzta 140re,lol: ))
-
Typhoon47
senior tag
Nem tud véletlenül valaki egy olyan appot amivel tudok mappákat kreálni az app draweren belül és abba belepakolgatni a progikat?, mert kezd káosz lenni így sok app felett

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még kicsit bugos a lelkem...

)
de köszi persze