Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98970) #79335424 válasza Mr Dini (#98966) üzenetére


#79335424
törölt tag

Na, erről beszéltem.
Jaaa, hogy a "Jenkins"!!!! Hát az úgy mindjárt más.

Vazze, ember! Annak is utána kellett olvasnom, hogy mi a fene az a Jenkins, de még a Wikijének az értelmezéséhez is guglizgatnom kellett, pedig elvileg Magyarul volt leírva. Teljesen más dimenziókban mozogsz, és ez látszik a publikációidon is. Próbállak követni, mert zavar, ha csak magolok (értsd: másolok) valamit anélkül, hogy érteném mit, miért teszel úgy, ahogy, de úgy érzem, hogy ehhez minimum újra kellene születnem (lehet, hogy nem is egyszer). Ezt csak azért írtam, hogy mielőtt legközelebb azt publikálod, hogy miként lehet mesterséges intelligenciával felruházni egy Sokol rádiót, gondolj a történelem azon géniuszaira, akiket a korukban nem értettek meg az emberek, és ezért nem tudták kibontakoztatni a zsenialitásukat! Ott van pl. Shibby. Évek óta gyermekeként dédelget egy projectet, erre berobbansz és felforgatod az egészet az ötleteiddel. Amit írsz, abban lehet tökéletesen igazad, épp csak arra döbbented rá, hogy az alapoktól (kernel) kellene újragondolnia (írnia) az egész koncepcióját. Csodálod, hogy nem lelkesedik az ötleteidért? :D
Vagy, nézd meg az itteni, általános vélekedést az automatizálókról! Pedig nagyon praktikus, és erőforráskímélő egy all in one alkalmazás, sok különállóhoz képest. És ez még hol van a Te project -jeidhez képest!

beg:
Ha úgy érzed, hogy ez "sok(k)" itt, akkor töröld nyugodtan!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.