- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nekem eddig az összes gyáriban be lehetett állítani hogy rezegjen is, de a Handcent is tudja, sőt szerintem mindegyik. Biztos átnézted a beállításokat rendesen?
(#6867) .:LoMAX:.
Nem, átnéztem a beállításokat többször is, végülis nincs sok meg nem is bonyolult, gondolom szimplán nem volt kompatibilis az app az LG-mel.
De végülis már megoldódni látszik a probléma, tegnap felraktam kolléga által javasolt Smart Screen-t, és tudja amire nekem szükségem van, csak sajnos az ingyenes verziót abszolút nem lehet konfigolni, a fizetős meg mintha egy totál másik app lenne, nem úgy működik mint az ingyenes.Más.
Jól gondolom, hogy Market/Play-re nincs alternatíva? Az AppBrain-hez is fent kell lennie az eredeti Market-nek ugye? Már annyira idegesít az erőszakosságával, hogy lassan ott tartok letörlöm a picsába a GPlay-el együtt aztán innentől beszerzem az ingyenes alkalmazásokat is virágboltból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest