- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #2293 üzenetére
Jó jó,csak nem értem,nálam mi a gubanc.
Felfedeztem valamit. A kijelzőzár feloldásnál nekem jobbra nem némítás funkció van,hanem kamera. (lehet itt a válasz a folyamatos vacakolásra? Valami buherált rom lenne?)
Mi a franc van ezen a telón?? (írtam is a srácnak akitől vettem)
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Létezhet olyan progi ami a csenghőhangerőt a környezeti zaj szerint állítja be?
Előre is köszi! -
Foose
addikt
válasz
atillaahun #2289 üzenetére
Persze,mást nem tudtam,felraktam az opera minit. De nyilván okom volt,hogy opera mobile-t használtam. Meg ugye jön a kérdés,hogy "én miért nem használhatom az opera mobilt?" Másnak működik??
-
Melack
veterán
Helló! Profile Scheduler nevű progi helyett keresnék valami másik, használható programot. Ezzel most az a bajom, hogy ugyan cell ID alapján kellene profilt állítania, de nem teszi meg mindig, ha meg sikerül neki, akkor időnként átvált Normál profilra, ami munkahelyemen nem feltétlenül előnyös. Tudtok javasolni nekem programokat? Lényeges, hogy kevés helyet foglaljon. Köszönöm előre is a segítséget!
-
-
darvinya
titán
A fagyás jel a proci bajra utal.
Ez adodhat túlhúzásra vagy maga a gyártásra( bár ez nagyon ritka).
Valaki kinyitotta túlhúzta aztán visszazárta és ennyi.
Alapjáraton nincs gond, de amikor megemelkedik a proci órajele és akkor jön elő. pl: megnyitsz valami nagyobb teljesítmény igényű app-ot.Fw mit tud javítani a fizikai hibából?
-
Saua
tag
Jó reggelt!
A graviboard -nak van androidos megfelelője?
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #2283 üzenetére
És akkor úgy gondolod,hogy olyan baja van a telómnak,amit soha senki nem fog tudni javítani??? Nem hiszem,hogy egy 2011-es telónak lehet olyan baja,amit nem lehet korrigálni,közben meg működik rendesen,csak apróbb hibák vannak. Ha hardware gondja lenne,(ami ugye nem oldódik meg fw/ROM cserével) az szerintem máshogy jelentkezne. De mivel nem ilyen gond van,miért ne jöhetne helyre egy fw újrahúzással??
-
[CS]Blade2
addikt
[Ez] az időjárás app létezik androidra? Symbian-os Nokia cucc eredetileg.
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #2280 üzenetére
Most nem értem,mit értesz kilépésen,és mit bezáráson. Én mindig bekapcsoltam,hogy legyen kilép gomb,és úgy léptem ki. De a fagyások használat közben jöttek. Nem értem miért jössz mindig ezzel a teló hibával. Ha sz@r a pc-m,újra rakom az oprendszert. Ezzel is ez történt,nem is egyszer. Legutóbb 2 napja lett újrahúzva,bár most 587-es fw van rajta. De ezelőtt is fagyogatott,írtam is... Az meg ugye kiderült,hogy zárt a bootloaderem,és gyári független. Akkor mire gondolsz,mi lehet a baja,amire te gyanakszol??
-
darvinya
titán
Hát nem tudom mit mondjak…
Az, hogy az OperaMobil-nál előfordul a FC, mert nem kilép a user csak „bezárná”.
Ez bizonyos mértékben érthető is a folyamat közben zárni.
De azt, hogy fagyi ezt csak a Tűzróka csinálta.
Annál már jeleztek ilyen hibákat.…és még meddig ismételjem a teloval, azaz a vassal valami nem kerek.
-
Foose
addikt
Jó reggelt! Az normális,hogy akár hányszor lett újrahúzva a telcsimen az ICS,mindig gondok voltak az opera mobile-al?? Állandóan lefagy(ott),de mással semmivel nem fagyott a telóm,csak ezzel. Mondjuk tegnap már letöröltem. Tegnap előtt lett újrahúzva a rendszer,alig van rajta valami...
-
Ambavir
aktív tag
Ma váltottam stockról CM-re. Stockban a mappákban lévő zenéimet mappákban találtam a telefonon. CM-n viszont szétszagatta albumokra, alőadókra.
Tudja valamelyik zeneapp ezt orvosolni?
Köszönöm. -
DS39
nagyúr
pc-n felmész google play-re és onnan törölteted, úgy nem teszi vissza, csak akkor ha törlöd a telón a google play app adatait. ebben az esetben újra letölti.
nxferenc: eddig is megvoltunk nélküli, és folyton futott (gyanítom szinkronizálgatott sunyiba), kilőhetetlen volt (kényszerített leállítás után is újraindult még akkor is ha net nem volt aktív).
-
Foose
addikt
Nálam is megjelent a telón a google play szolgáltatások. Úgy látom ezt senki nem kerüli el
Mit lehet vele kezdeni? Nézni hogy ott van?
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #2265 üzenetére
-
macilacus
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #2265 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Jós fos lett az új YouTube. Van még aki nem frissített be, és ideadná a régi telepítőt?
Most már ezt sem lehet kiirtani a memóriából, szolgáltatásként fut a mocsok. -
darvinya
titán
válasz
elfelejtette #2262 üzenetére
Opera Mobil.?
-
atillaahun
veterán
válasz
elfelejtette #2262 üzenetére
Ahhoz érdemes inkább XDA-ról feltolni egy haxolt Flash-t armv6-ra. Utána már vinni fogja szerintem bármelyik böngésző. Kivéve talán az Opera Mini.
-
elfelejtette
veterán
Létezik valamilyen kisebb erőforrás igényű böngésző, amivel ki tudom váltani a Skyfire-t? Tehát olyan kell, amivel arm v6 procis telefonon meg tudok nyitni flash tartalmú weboldalakat!
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. Apex és most a nova is a gmail értesítésként az összes levelet mutatja. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Sziasztok!
VOIP alkalmazást keresek kifejezetten alacsony bitrátára.
A T-mobile az adatforgalmi keret elhazsnálása után 32 kbit/sec-re csökkenti a sávszélességet.
Ilyen esetben a skype használhatatan, mert szakadozik.
Ezért keresek egy másik Voip alkalmazást, ami ebben az állapotban is kifejezetten stabil kapcsolatot tud nyújtani.A vonal mindkét felén android van, de Win kliens sem lenne hátrány.
Köszi!
-
VeryByte
őstag
Izé, azzal néha én is szívtam...
Beállítások:
Account:
ActiveSync Only
domain\username, és utána a this is my e-mail address NEM bepipálva
Email address és password beállítása
Connetion:
Szervernév kintről
Uses SSL be
Fetch and trus certificates be
Advanced:
Ez ahogy szertnéd, mondjuk én nem push-olok, inkább be van állítva 30 percre. De push-al is megy.A kérdés persze az, hogy a vállalati Exchange-eteken engedélyezve van-e az ActiveSync.
Illetve melyik Exchange verziót használjátok.(Nekem egyszerűbb volt, én vagyok a rendszergazda. :-))
-
asdasdasd
tag
-
törölt tag
Sziasztok..
van egy alcatel 918-asom, nos ezen a hívás fogadásnál le kell húzni a képernyőn az újjam és fel ha vissza akarom utasítani a hívást.
ebből kifolyólag gyakran előfordult már hogy mire kiveszem a zsebemből, már felvettem vagy leraktam. nagyon zavaró, a google play-ról tudtok olyan alkalmazást mai kicsi és gyors és a hívás fogadás-elutasítást máshogy kezeli. pl: rá kell egy ikont húzni a másikra (tehát véletlenül nem lehet csinálni vele semmit) -
Polllen
nagyúr
sziasztok,
kellene egy app, amivel a kovetkezoket meg tudom oldani:
m$ exchange kapcsolaton keresztul nevjegyzek, e-mail&naptar szinkronizalas (ketiranyu)
Galaxy note gyari megoldasa nem jo, dobja neha a nevjegyzeket, csak egy naptarat enged szinkronizalni, etc...
thx!
-
R19
senior tag
Erre a célra a BetterBatteryStats progit használom, az Alarms menüje listázza az ébresztéseket.
Akksi igénye nagyon minimális a folyamatos futás ellenére. -
g0dl
addikt
Ajánlanátok olyan alkalmazást, amivel azt tudom monitorozni mi ébreszti fel a telefont, fut a háttérben, egyszóval szívja az akksit? Nem akarom, hogy kilődözze a processzeket, csak monitorozzon. Az sem hátrány, ha ő maga nem okoz nagyobb akksi merülést a folyamatgos futásával.
Előre is köszönöm.
-
Foose
addikt
válasz
elfelejtette #2242 üzenetére
Én nem cserélgetek semmit. Ezt az egyet használom csak. De így most nem tudom,van-e értelme ennek a proginak,ha a hibakereső funkció ilyen hülyeségeket csinál?? Nálam gondok voltak a rendszerrel,ezért raktam fel anno,aztán végül megvettem az unlockot. Gondoltam akkor már használom. Némi kis netezés után 5-6 MB-ot talál rendszertisztító,amit törölni lehet. És mivel nem töröltem semmit ami gyári,(tesztelem a telót,mert állandóan összeomlott,kíváncsi vagyok,ha nem törlök semmit,akkor működik-e rendesen) ezért szeretném ha lenne memóriám
(#2241) dokee78 Jó jó,vettem a lapot
(#2239) wertigo1984 Hát amiről beszélek,az SD Maid rendszertisztítóját... -
elfelejtette
veterán
Na pont ezért szoktam le az ilyen programokról. Nem szoktam csereberélgetni az egy kaptafára készülő programokat, állandó programjaim vannak. Több hónapos rendszert ellenőriztem le vele, és minimális "szemetet" talált, ez nekem elég volt, hogy azt mondjam, nincs szükségem ilyesmire.
-
macilaci78
nagyúr
Jó napot!
Androdi 2.2.2-re melyik a legjobb java-kliens? Chat.hu chatablakát szeretné futtatni a hölgy tulajdonos... És honnan lehet letölteni? (Nem warez, fizetni is hajlandó...)
Köszi!
-
gatto_
senior tag
A program tisztítón kívül a többi csak akkor talál sok mindent, és ér valamit, mikor először telepítés után lefuttatod egy régi rendszeren. Utána, ha nem telepítesz és törölsz naponta 20 programot, hanem csak normálisan használod a telefont, akkor nem termelődik sok mocsok.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Tabletre olyan pdf/ vagy power point olvasót keresek amibe tudok jegyzetelni, kihúzni stb. Azaz az egyetemen ne kelljen kinyomtatnom a diákat, hanem csak tableten dolgozni.
Az lenne a legjobb, ha olyan lenne, hogy nem odaír a diába, hanem pl egy buborékot tesz be amire,ha rámegyek feljön a szöveg.Bárki tud ajánlani valami jó programot?
Előre is köszi!
Üdv.:
pac -
Foose
addikt
Jó reggelt! Az SD Maidban mi ez a hibakereső? Nekem állandóan talál hibát. (6 hibát talál) Tegnap délután lett újrahúzva az ICS-m,semmi gyári cuccot nem töröltem ki. De nincs is rajta olyan app,ami pl alkalmas lenne rendszerben túrkálásra,ergo nem nyúltam semmihez.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
TogglePanel-ben hogy tudom beállítani hogy amiket beállítok kapcsolók azok az értesítési lista legtetején legyenek?
A set priority lehetőség nekem halványan van csak a beállításoknak, nem tudok "rákattintani." -
dokee78
félisten
Leírom a problémám:
Jelenleg a Nova Launcher Prime-t használom.
Az értesítési sáv rejtve van.
Miért van,hogy a zárkepernyő feloldása után egy kis időre megjelenik az értesítési sáv.Ez előtt Apex-et használtam annál ezt nem tapasztaltam,de most már az Apex is ezt csinálja.
-
petakpa1
őstag
Köszi mindenkinek. Lehet mégis az lesz a legegyszerűbb ha egyenként lementem azokat a területeket a térkép app által maximálisan engedett méretben ahol várhatóan járni fogok. Thaföldrőlk van szó, és ahogy nézem, kb. 8-10 részletben le tudom majd tölteni. Na meg az is megoldás, ha telepítek egy igo-t
-
Ambavir
aktív tag
Kérdésem van: az Antutun és az SD Tools-on kívül milyen tesztelő program akad még? Sd-re vonatkozóan. Előbbi nagyon alacsonyat, utóbbi extra magas olvasási étéket mutatott.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma még lesz akció, vagy a tegnapi volt a "Last day"? -
adam3
aktív tag
Gondolom átdobott a Google Wallet-ben, ha Playen keresztül ment a vásárlás, és akkro a bankkártya adataid itt találod:
-
Sziasztok!
Fizettem egy progi plusz funciójáért.
Az a kérédsem, hogy a progin belül megadott nakkártya számot és egyéb adatokat a rendszer egy közös helyen tárolja, vagy programonként külön?
Hol tudom törölni?Köszi!
-
adam3
aktív tag
válasz
volvoguy #2220 üzenetére
Először csak zárolják a pénzt a kártyán, majd később amikor elkönyveli a bank, akkor lesz ténylegesen le is vonva az összeg. Ezt meg kell várnod. Valamelyik banknál egy nap, valamelyiknél több. Ha van netes felület, ott látod, hogy mekkora összeg van zárolva (előjegyzett kártyaforgalomnak hívják néhány helyen). Ha nyilvántartod a kártyás vásárlásaid, akk itt látod, mikor megy át a zárolás levonásba...
Gondolom azért nem engedi eltávolítani a Paly, mert amíg nem könnyvelik, addig nem tuti h megkapják a pénzt... de ebbe már nem látok bele...
-
volvoguy
addikt
Üdv! 55Ft-ért megvettem délután a Nova Launcher Prime-ot, most este szeretném törölni a bankkártyámat a Wallet fiókomból, és a következőt írja ki:
"A(z) hitelkártya eltávolítása a következő megrendelésekre lesz hatással:
Nova Launcher Prime"Ez mit jelent? Hiszen már megvettem az appot? Vagy amig a leárazás tart nem törölhetem a kártyám? Vmi tipp?
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
A telefonommal (MiniPro) létrehozok egy "Hord. Wi-fi csatl. pont"-ot,
csatlakozok hozzá a laptopommal (WinXp),
tudok fájlokat küldeni a két eszköz között? Ha igen,akkor hogyan?Hogyan tudom a telefonszámaimat szinkronizálni a google fiókommal?
Miket kell beállítanom? -
Jazz
veterán
EX...ejj. EZ-t akartam írni.
Erről mi a véleményetek? EZ Launcher
Nagyon szép, gyors, mappákat is lehet kreálni appdraw-ban (alapértelmezetten rendezi is őket), és bármelyik widgetet előlehet hozni gyorsan, ésszerűbben mint a gyári launcherrel. (sőt még a gyári, fekete, öt soros kapcsolós widgetet is) -
-
fatal`
titán
válasz
zho-lee #2210 üzenetére
"Az apex most nagyon jó, és ha egy év múlva visszateszem a most elmentettet, akkor úgy is jó lesz,mert erre emlékszem (?) majd."
Egy év múlva igen, de majd amikor már a p betűvel kezdődő android buildet fogod használni, nem biztos.
(#2209) Jazz: A Go Launcher EXre gondolsz?
-
zho-lee
addikt
Ez is igaz, mondjuk.
Bár van olyan appom, pl a quickpic, amit majd egy éve mentettem el, és romcserénél visszadobom, egyből jön a frissítés rá
Van, hogy nem frissítem, és elvagyok vele úgy is.Az apex most nagyon jó, és ha egy év múlva visszateszem a most elmentettet, akkor úgy is jó lesz,mert erre emlékszem (?) majd.
Csak ha frissítem, lehet nagyokat pislogok majd.
Legalább is most ezt mondom.
Addig meg lehet kétszer is megveszem, mert épp úgy gondolom majd -
BéHGT
senior tag
Én 4,5 hónap szünet után (kicsit kezdtem facebook-függő lenni) újra aktiváltam a fiókom, és leszedtem ismét az appot, és nagyon-nagyon sok újítás lett benne, valamint gyorsabb is. Legjobban az tetszik, hogy üzenetírás közben tudsz képed csinálni, amit csatolhatsz az üzenethez. Nem tudom mikori újítás, de ez nagyon megfogott.
A lényeg, hogy most már tényleg abszolút használható FB app ez a mostani, nem tudom mi lehet Nálad. -
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #2199 üzenetére
Első indításkor kérdezi.
De szerintem az apex sokkal jobb, igaz, hogy a Nova tud mappákat az appdrawerben, de az apexben:
- Ki lehet kapcsolni az idióta rezgést az appdrawer gombon
- Két gesztust tud minden ikonhoz a dockon
- Ki lehet kapcsolni a mappa neveket
- Ki lehet kapcsolni a mappában az ikonok neveit
- Szerintem normálisabban kezeli a gesztusokat (asztalon és dockon is)55 forintot mondjuk a nova is megért, hátha szétbarmolják majd az apexet
-
mimey
tag
Sziasztok Mesterek!
Több napja szenvedek a Facebook for Android-dal, - ami kezd az idegeimre menni -, ugyanis nem képes az ismerőseim idővonalát megjeleníteni, csak a profilképüket, és az alap infóikat, hogy hol laknak, illetve a post-jaikat.
Próbálgattam 1.9.10-től visszafelé 1.9.6-ig, mindenféle beállítást. Próbáltam, hogy ha esetleg landscape módban van, hátha kiadja, de nem, m.facebook.com-on sem.
2.3.6--os, Root-olt ZTE Atlas-om van.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Lehet, hogy facebook beállításaimban valami katyvasz?Előre is köszi a segítségeteket és a tanácsokat.
-
wukodlak
aktív tag
Kösz.kindárt ki is probalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged