Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
Nordik
üzenetére
Ha az oldalon a beviteli mezők helyesen vannak elnevezve akkor működik, ha a böngészőben nincs kifejezetten letiltva teljesen vagy egy-egy oldalra hogy mentésre kerüljön az adott oldalon (vagy mindenhol) a jelszó.. akkor működik. Ha nem ez a helyzet akkor fogalmam nincs miért, de erre a kettőre a másodperc tizedrésze alatt gondolok, mert ez a két legtöbbször előforduló dolog. Ha le van tiltva hogy megjegyezze azt a passwords.google.com-on is látod a beállításokban meg a Chrome-ban is a beállítások -> (autofill) jelszókezelőben ott van hogy elmentse-e a jelszavakat meg ha van letiltott oldal akkor az is látszik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Nordik
üzenetére
Arra nincs manuálisan lehetőség csak úgy simán hozzáadni..
DE! Megoldás az van.
Csinálsz egy CSV-t (sima text file-ként) ilyen kinézettel benne:
name,url,username,password
link.valami,https://link.valami/,belepesi_user,belepesi_pass..és importálod a passwords.google.com-on => profit
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nordik
üzenetére
Szerintem nem a buborékokkal van a gond. Nálam az órán (TicWatch Pro 2020, Wear OS) rendesen működik, viszont ha az értesítést Join-nal átküldöm PC-re, ott kétszer jelenik meg. Valószínűleg valamit az óra saját programjában kellene a fejlesztőnek módosítania. Ugyebár se a Xiaomi, se a Samsung nem a Google rendszerét használja.
-
-
törölt tag
válasz
Nordik
üzenetére
Szia,
Én a Ttorentet használom, ajánlották, merthogy SD kártyára vagy külső tárhelyre is rögzít.
Sajnos azt nem tudtam beállítani, csak a abelső memóriára rögzít, de oda remek.Ha valaki használja és lenne ötlete, akkor sughatna, hogy hogyan kell beállítani a kártyára vaó rögzítésre.
Lehet, hogy a 64 Gigás kártya miatt nem rögzit?
A menűpontot feladja, rányomok, de nem történik semmi ahol beállíthatnám a rögzítési utvonalat , könyvtárat stb. -
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
Nekem a zárképernyőre küldte folyamatosan. Épp tegnap untam meg. Ráböktem az értesítésre, az megnyitotta a Google alkalmazást és annak a beállításaiban kellett kikapcsolnom az értesítéseket. Sztem neked is ezt kéne tenned. Lehet típusonként is, de én generál kilőttem, mert egyáltalán nem használom ezt a Google -izét.
-
válasz
Nordik
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a készülékem kevésbé merül, ha a FB programon keresztül böngészem az oldalt.
Az értesítéseket letiltottam, a háttérben lévő FB-appot pedig a Greenify programmal jegeltem.
Így én maximálisan az FB app használatát javaslom.

Ja, bocs, az adatforgalom volt a kérdés. Azt nem tudom, csak a kevésbé merülő készülékből gondolom azt is, hogy kisebb az adatforgalom is.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo