- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Pont én ellenzem ezeket a bluephanter sőt még az alcor csodákat is. Van kínai amit valóban jónak tartom, de nem csak én, hardwaresen meg nincs lemaradva mint pl az alcor, főleg hogy már kapacitív kijelzővel is 210$ szállítással és tokkal.
A mostani ipad a mostani programkínálattal nem tartom rossz vételnek, de az új generáció 16/32 gigás változata sem lesz drágább 800$-nál szerintem. És akkor egy kiforrott támogatott, folyamatosan bővülő frissülő rendszerről beszélünk. A motorola nem egy felső kategóriás androidtelefonnál bemutatta a középső ujját a vásárlóknak és akkor még finom voltam. Mi a garancia hogy itt nem fogja. Akkor már galaxy tab. Ja nem mert ott a samsung nem a support bajnoka, marketben is amikor olvasom a rating szekciót nem egyszer találkozom azzal hogy nem megy a tableten ez meg az. Akkor meg mi az ami versenyben van az ipaddal, használatban. Hardwaresen lehet hogy ott vannak ezek a gépek, de másban már nem nőnek fel ugyanarra a szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest