- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #27006 üzenetére
Az olcsó hús-híg lé kapcsolatáról énis elmondtam a saját álláspontom, mások vagyunk, ennyi.
"Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról."
En is ezt irtam, ha figyelmesen visszaolvasol...
Akkor megkérdezhetem, hogy miért vettél AML-es táblát, amikor ez már a sokadik generációja, és még mindig egy bughalmaz?"Viszont egy elemedett koru kinai tabot megvenni meg azert veszelyes, mert felejtosek a frissitesek. Az elso tabommal pont igy jarta, megrekedt a Froyonal, ami szerintem a useless kategoria. Az Android nekem a GB-nel kezdodik."
Én hol írtam elavult táblákról?
(egyébként a párom teljesen elvan az ideos 7-es táblájával, amin 2.2 van. Mérgesmadarazik, olvasgat, filmet néz, fészbúkol, netezget, zenét hallgat. Ezeket mind kiválóan tudja a táblája, és neki így jó. Nem mindenki akar romot flashelni naponta 3x, mint mi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged