Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre ki tudta rootloni a Kingoo root a Tagital T10 (Allwinner A33, 1024*600) tabomat. Nos akinek ilyen van, az nézze meg, mert vannak vele problémák.
A DU Speed Accelerator app egyrészt mindig összeomlott, másrészt a marketes app eltávolító program nem tudta uninstallálni. Látszólag sikerült neki, de a következő induláskor megint ott volt. Kézzel törölve az /app mappából végre eltűnt a sunyiban.
A nagyobb probléma, hogy a mcaffe szerint a gyári google app fertőzött volt mindenféle megfigyelésre használható kártevővel. Uninstallálni ezt sem lehetett, töröltem kézzel, majd visszaraktam a marketből az igazit. Valószínűleg a facebook hírek is ebből jöttek, mert sosem volt fb app a tabon és nem is lesz.
Végül az alap "browser"-t is töröltem, mert abban meg nem lehetett a kezdőlapot átállítani, valami fake keresőre irányult.
Kapott még egy bigtincan reklám blokkolót, most úgy néz ki minden fasza a tabon. 470-490MB szabad memória, 16650 pont az Antutuban. Ez elvileg nem valami nagy pontszám, de pörgős a tab, gyorsan dolgozik és könnyebben tölt be weboldalakat, mint a korábbi kétmagos Rk3066-os tabletünk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csendes
üzenetére
Igen, ezek megvoltak, de semmi nem kap root jogot. Van egy rakás bloatware a tableten, amik csak problémát okoznak és ki kellene irtani őket, meg a big tin can-t is fel kellene pakolni...
Pl. nincs külön facebook app a tabon (ha rajtam múlik, soha nem is lesz itt FB
), de mégis feljönnek FB-s hírek pl. Obama aktuális beszédéről a jobb alsó sarokban. Apám használja a gépet, ő meg nem is tud anoglul...
Valamint van pl. DU accelerator is a gépen, az minden playes letöltésnél vagy program frissítésnél összeomlik, bár legalább a letöltést nem rontja el. No meg böngészés közben hirdetések ugranak fel a kép közepére, szintén angolul.
Ez a DU cucc a rootolás közben is összeomlott, gondolom elszúrt valamit a rootolás folyamatával, amitől az nem ment végig. Ha a root again gombra nyomok a kingooban, akkor már visszajön azzal, hogy nem sikerült neki. Föliratkoztam a levelükre, értesítenek ha menni fog...A kingoo egyébként annyit fejlődött, hogy januárban mikor próbáltam, akkor az újraindítás után nem indult el többet a nova launcher, meg semmi más sem szinte, alig tudtam bejutni a beállításokba, hogy a recoveryből nyomjak egy factory resetet.
Amúgy android root nélkül az olyan, mint házibuli nők nélkül.

szerk: a kingo support ennyit tudott mondani a tabra:
softwinner T10 4.4.2 astar_y3-eng 4.4.2 KVT49L 20141205 test-keys -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Minek kell történni a Kingo Root lefutása után? Tagital T10-et rádugtam, driverek fent voltak előtte. Felrakta a kingo root progit a tabletre és meg is nyitotta, de csak ennyi. Nem kap semmi sem root jogot, a program csak annyit írt, hogy sikerült a root.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tjb007
üzenetére
Thx, bár ezzel csak óvatosan. Rádugtam a tabot, erre azonnal rootolta kérdés nélkül. Valami sikerült neki, mert a programja felkerült a tabra, de egy restart után semmi app nem ment, nem látta többet azt a partíciót, ahová minden telepítve van alapból. Unrootolni nem tudtam, azt mondja, nem ismeri ezt az eszközt (akkor hogyan rootolta?).
Végül a gyári recoveryben a teljes wipe megoldotta, csak mindent újra fel kellett rakni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintetek mivel lehetne rootolni egy Tagital T10 tabletet? Allwinner A33 van benne, Android 4.4-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit gondoltok, mikor tűnnek fel a Lollipopos tabletek Kínából?
Meghalt a még 4.0.4-es droidos tabletünk, lassan kellene egy utódot venni neki, de most még csak 4.4 van a kínai cuccok között. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
RK3066 -os tablet rootolásához egy kis segítség. [link] Az ottani Moborobo program végre feltelepítette az RK30SDK-hoz kellő drivert, amit más forrásból nem tudtam megoldani, egyik másik sem ment fel.
Ez után a módosított super one click program már tudja kezelni az ezközt, mert létrejön az ADB kapcsolat. Bár felnyomta a tabletre a superuser alkalmazást, még nem tökéletes, root jogokat még nem kapott semmim, de a korábbi állapotoknál mindenképpen jobb, legalább haladunk valamerre. V902B a tabletem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Örülök, hogy segíthettem!

Az x264-et ráadásul több minden tudja hardveresen dekódolni, mint a divxet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Deion Branch
üzenetére
Hehe ahogy írták kétmagos, hozzátéve még azt, hogy valami baromi gyors. Totál alapon csinált 14500 pontot antutuban az enyém.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Deion Branch
üzenetére
40-45k körül kapni RK3066-os 10 colos fasza tableteket android 4.1-el Kínából, csak ki kell várni a postát.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont ugyanilyet vettem én is (csak azt a focalpricetól és regisztrált légipostával), talán csak 1-2 ezressel volt olcsóbb. A kis Kínaiak ráírták, hogy "electronics" meg hogy mindössze 10 USD az értéke.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó sokáig nem jött meg, így paráztam h. lekapcsolták, de végül nem, sőt mivel két apró sérülés is volt a csomagoláson, a posta külön bezacskózta, nehogy további baja legyen.Ha megkérlek, megnézed h. talál-e drivert a géped az "rk30sdk" eszközhöz, mikor közvetlen összekötöd a számítógéppel?
Az itt letölthető driverek egyikével kellene mennie, wintől függően: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnat
üzenetére
Van egy rakás alkatrészem, csak fölös satás vinyóm nincs (IDE-t meg már nem fogad a lap), a mostanin meg nem férne el még egy oprendszer, meg akkor megint állíthatom vissza grubot mert a buta win gyalul mindent mint a gőzhenger.
A P3-P4 korabeli alkatrészeimből majd összedobok egy gépet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van itt egy tablet android 4.1.1-el, RK3066 alapokon, amit jó lenne rootolni. Van hozzá ez a megoldás: [link], de ez se Linux, se Win alatt nem érzékeli a tablet kapcsolódását bekapcsolt hibakereső mellett.
Win alatt egy driver hiányzik, rk30sdk nevű cucchoz, amit neten találtam, az nem felelt meg egyik driver sem a winnek, így valószínűleg win alól meg sem lehet oldani a feladatot.
Van valami ötletetek?V902B névre hallgat a tablet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videószerkesztés
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Delphi programozás
- LG LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), de mégis feljönnek FB-s hírek pl. Obama aktuális beszédéről a jobb alsó sarokban. Apám használja a gépet, ő meg nem is tud anoglul...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.NX