Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz
tjb007 #28955 üzenetére
Igazából feltettem, de nem drivereztem be, hanem uninstall és újraindítás. Nem történt semmi. A sima Chanfire3D(free) valóban írja, hogy csak régebbi rendszerre való, de a PRO leírásában már a "!! Android 2.1 and newer." szerepel, ez arra engedi következtetni az embert, hogy JB-re is jó, mert "újabb" Persze a hozzászólásokat is olvasni kellene. Na mindegy, hála istennek nem vettem meg.
-
Blacek
tag
válasz
tjb007 #28955 üzenetére
Köszi, már Én is érzem, de mindegy, valaki nem akarja beszámítani egy jobba és ráfizetek mondjuk 10K-t?
Tom hogy nem ez a hardverpiac.
Ja köszi a linket, de sajna az Angol tudásom vetekszik egy amerikában élő kinai taxisoförével.
Ha mailban küldene valaki egy ROM-ot meg elmagyarázná, hogy kell használni akkor megpróbálnám feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest