Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsano
tag
válasz tjb007 #13850 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Még picit vajúdok, nem-e lenne elég egy kisebb, mondjuk a Myaudio S7.
Erről tudsz valamit írni?Mi a best buy a 7-es tabletekből kb 40.000 Ft-ig?
Mint írtam, sok olvasás lesz rajta, de más célokra is jó lenne, például kapcsolási rajzok hordozása, stb.
Egy 6'-es e-inkes e-book olvasót, ami nem is tud gyakorlatilag mást semmit, azért drágállok ~ ennyiért. -
SShadow
aktív tag
válasz tjb007 #13850 üzenetére
Hy!
Nem tudom tudsz e olvasni de a végére odaírtam hogy a keret 60-70ezer forint tehát nem ingyééé akarok tabletet venni.
Úgy gondoltam ennyiért már lehet egy 3g-vel szerelt nem kétmagos ALAP modellt kapni.
"Concord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1"Nincs belőle 3G -s verzió, amiről te beszélsz az a ConCorde tab 10.1 aminek köze sincs a 9.7 IPS -hez.
Nem kötözködésből de ugyanazt írtam amit te is hogy a 3G-s nagyobb:
" mondjuk az picit nagyobb 10,1"Amúgy ha megnézzük az árakat max az X-pad 70i van 40ért a többi mind drágább modell.
Igazából az zavar az egész dologba hogy azért jöttem a topickba hogy informálódjak olyan emberektől akiknek van tapasztalatuk,TE MEG JÖSSZ ÉS KIOKTATSZ ÚGY HOGY EL SEM OLVASOD RENDESEN A HOZZÁSZÓLÁSOM.
Azért köszi a segítséget!!!!!
De asszem megvan a megoldás veszek egy Galaxy Tab 7-est most eléggé olcsó nincs 3g de ez van
-
gaben75
tag
válasz tjb007 #13886 üzenetére
Ezeket nézegetem én is + ajánlottak még M-tech-et is,
majd bemegyek és valahol megnyomkodom őket úgyis
az fog dönteni szerintem.
Hol lehet szerintetek egyszerre fellelni ezeket?
Edigital-nál úgytudom vannak ezek?Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
tvamos
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz tjb007 #13958 üzenetére
Köszi, egy versenyzőt találtam, mediapad, de ugye az meg már szolgáltatói konstrukció...
Ez a ramos nem lenne rossz, csak így ránézésre csúnyább, mint az archos gépek... (ez szerintem nagy dolog ) (mentségére legyen mondva, hogy áfástúl, vámostúl se lenne vészes az ára)
Lehet akkor várok, hátha kicsit esik a tab 2 ára. (meg megnézek még egy note-t valahol, hátha...)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #14075 üzenetére
Ezt én is kérdezhetném.
A relatív jó árnak köszönhetően hamar kapós volt ami bejött első körben, persze a későbbiekben is lesz még belőle.
Unboxing videó itt figyel,, a tablet kamerájával készített csendélet videó ezen linken kukkantható, és ha a YouTube feldolgozta, akkor itt a rendszerrel is lehet majd ismerkedni.Kicsit igazából visszajött az az érzés ami még a P1000 kézbevételekor talált meg, hogy wáó, kell egy ilyen. Nem lett rossz a cucc, ugyan olyan jó, mint a P100 volt. Persze igazából iPad 2 és xTAB-70i mellett nincs szükség rá, sőt, nem kicsit pénzkidobás volna a harmadik tablet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ans
aktív tag
válasz tjb007 #14055 üzenetére
Az alkalmazásokról: RepliGo volt a legjobb > DocsToGo > Adobe Reader > EzPdf tetű lassú. Pedig az utolsót dicsérik inkább. A Repligo viszont ahogy frissült, nem mindíg jobb lett.
Akkor ezek szerint elmondható, hogy egy képekkel megtűzdelt PDF megizzasztja a hardvert?
Illetve ezen a 4.0.3 grafikus gyorsító bevonása 2D-be segíthet?[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tjb007 #14085 üzenetére
Utánaolvasgatva, az nem lenne az igazi, kb. ugyanaz a kategória, mint a P1000-em (amit csak Huawei Mediapad-re cserélnék le).
A Concorde 9,7 Plus-nak még utánajárok. Ha leadom a fém ház/hátlappal kapcsolatos igényemet, a Wayteq xTab-100s is versenyző lenne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Shoo
senior tag
válasz tjb007 #14105 üzenetére
ööööö szerintem ez olyan tacskós MVM....tehát maximum 5 darab per vásárló...
A ZT-180 mégakciósabb és 5 napig....ha elég lenne 7" tuti vennék egyet
Jahh meg majd lesz...még csak visszaszámlálás van...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
nightmare13
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #14161 üzenetére
Azert egy multinal jobb eselyed van sokkal tobb penzert minoseget kapni. Ezt az OLED dolgot viszont nem ertem igazan. Annyira szidjak egy csomoan. En csak ket embert ismerek szemelyesen, akinek ilyen cucca van, de azok faszanyosan mennek. (Az egyik mar lassan ket eve.)
Hat... megjohetne mar az ujabb kinai tabom. Mert a ZT180 utan kiprobalnam milyen a "jo" kinai. Remelem nem kell majd elrekviralnom a gyerektol, ha neki vettem.Nem is ertem minek varnank egy 2 eves tabra meg frissiteseket. Nem gyartjak mar vagy 1 eve. A Zenithink se adogat ki GB-t, plane meg ICS-t a ZT180-ra.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Shoo
senior tag
válasz tjb007 #14184 üzenetére
Nahh az úgy már nem olyan jó. Akkor valami airmail-el vagy ilyesmivel kell kérni, hogy biztonságosabb legyen.
A slatedroidon van egy pár ilyen gép említve elérhetőséggel:
9.7 inch IPS screenPlease be aware that 9.7" tablets use 4:3 resolutions and are most likely 1024x768. However 48 pixels get taken by Android 4 notification bar so some vendors state the screen resolution as 1024x720 instead. 768 - 48 = 720. (Info supplied by Nickos-V thanks)
Quantum Duality: Meson RK3066 250-280 usd (Top Notch Tablets)
Elijah M11 226.99 usd (Aliexpress)
Aoson M11 299.99 usd (Merimobiles)
Cube U9GT2 Mars ?? (Aliexpress)
Window/Yuandao N90 II Dual Core 219.99 239.99 (HOTMID) - For more info, video reviews etc see Mr Tasselhof's N90 II folder here.
McPad 259.99 usd (Mc Bub)
R2000 239.99 usd (Pandawill)
WXGD97 269.99 299.99 usd (Aliexpress) Manufacturer webpage.
97S 226.99 usd (Aliexpress) - May Yang confirms this is an oem Yuandao/Window N90 Dual. UPDATE on 14 May - May Yang says it will be available from 25th as current firmware has issues with touchscreen and camera.
Ployer Momo11 speed ?? (??) - Found some info here.
Yooe R2 257.99 usd (Redtabletpc)
(Manufacturer's website)
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
10.1 inch IPS screenUPDATE Cube U30GT 249.99 236.40 usd with DHL shipping (Aliexpress <Elijah Technology>) Manufacturer's webpage
New Entry Window N101 279.99 usd (Merimobiles)
New Entry RedPad 10.1 279.99 usd (RedTabletPC)
Ezek közül ismersz megbízhatót?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Mittu88
senior tag
válasz tjb007 #14209 üzenetére
akkor jó ezek a programok amúgy nem kellenek, van egy Battery Solo Widget-em, vagy mi, az ír az akkuról infokat, az persze 30°-os
A másik érdekes dolog btw, nem li-ion, vagy li-polymer akku van benne, hanem li-fe.
Van ennek valami speciális tulajdonsága, vagyis olyan apró dolog, amivel meg lehet hosszabbítani az élettartamát? (mint pl. li-ion akkuknál 10% alá nem ajánlott meríteni, li-po akkukat szintén, de azokat 90% fölé se) -
Mittu88
senior tag
válasz tjb007 #14211 üzenetére
akkor ismereteink nagyjából megegyeznek ezen a téren. Csak furcsállom, hogy azt írják, hogy minimum 2.8V max olyan 3.6V. A tableten meg azt írja a program 19%-os töltöttségnél, hogy 3,7xx mV a feszültsége. Ez nekem nem nagyon akar kijönni, ha sorba kötöttek két cellát akkor se, meg ha szimpla cellás, akkor se. Ezt valaki el tudja magyarázni?
-
spiritex
veterán
válasz tjb007 #14242 üzenetére
Oké, csak a www.navongps.com-ot nézegetve, mindenfelé magyar vonatkozások vannak, magyar boltok, térképek, fényképek. Gondoltam esetleg magyar megrendelésre készült, mint pl. a Venice video lejátszó.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest