- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
tjb007 #61898 üzenetére
Szia tjb007! Két sikeres kínai rendelés után (8 és 8.9-es tabletek) szeretnék egy 9.7-es tabot is rendelni, mert rájöttem, hogy a 4:3-as képarány közelebb áll hozzám, mint a 16:9. A választékkal és az árakkal nagyjából tisztában vagyok, elsősorban a Cube és a Teclast termékei között nézelődök, az Onda valamiért annyira nem szimpatikus. Dual-boot és 3G nem feltétel, de ha benne van, az se gond. A Cube i6 némelyik oldalon elég kedvező áron van, de valahol wifi problémákról olvastam, lassú, el-el dobálja, stb. Nem tudom, ez egyedi jelenség-e. Te hallottál esetleg ilyen problémáról az i6-nál, ill. személy szerint melyik cég termékét ajánlanád inkább? Semmi extra felhasználás, gördülékeny böngészés, levelezés, fotók tárolása, nézegetése a fő cél. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest