Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Hulyeseg. Ha az be is van kapcsolva a wifi routerben, attol meg latni kellene a halozatokat, csak nem tudsz hozza csatlakozni, amig fel nem veszed a tablet mac cimet a routerbe.
Neked eleve semmi halozat nem latszik a listaban, sot, a beallitasoknal ugy tunik, hogy nincs is normalisan bekapcsolodva a tabletben a wifi.
Tehat ez tablet gond, nem a router vagy fuggetlen halozati eszkoz beallitasi hiba. -
cidalain
veterán
szerintem a felhasználás módja miatt (sok olvasás/böngészés) én az 1280×800-as felbontás felé nézelődnék. ebben az árkategóriában azonban ilyenből nincs nagy választék.
A Lenovo A3500 szerintem az, amit nézegess (néhol Lenovo A7-40 néven fut). Most Joy kuponnal még a keretedbe is belefér Edigitalnal. Viszont ez a kuponakció csak május 7-9 közt van szóval igyekezz.
Ennél jobbat most hirtelen nem találsz ennyi pénzért, ilyen felbontással.
(#60180) Riegerr
Bevenném a listádba még elkondolkozásra az LG G Tab 10.1 V700 nevű tabletet is...
Samu nagyon drága az LG-hez, és az Asushoz képest. Annyival nem jobb. Sőt szerintem nem is jobb, ez a 3 tablet kb egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- RedMagic Astra
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX