- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Emprise #75297 üzenetére
A huaweinek nagyobb a felbontasa, a lenovo "csak" fullHD.
A huawei is frissitheto android 7-re.
A linken viszont a huawei wifi only, a lenovo 4G LTE verzios. (A huawei LTE-ben meg mar 30 euroval dragabb, 285)
Altalanos hasznalatra mindegyik ugyanolyan jo valasztas szerintem. Ha van lehetoseged valami boltaban megtapizni, akkor tedd meg, hatha a kialakitas, az anyagminoseg, a kijelzo eldonti neked valamelyik fele a merleget.(#75295) szetcsuszott
Jobbnak jobb az M2 10, viszont mar regebbi gep. Arra nincs, es nem is lesz android 7-es. A kijelzoje fullHD, mig a T3 szeria csak HD. 61 szerintem hasznaltan kicsit sok erte, ha egyarban lenne az uj T3-mal, akkor elgondolkoznek. Igy szerintem inkabb a T3 a 2 ev garival, kicsit visszafogottabb teljesitmennyel. -
tjb007
nagyúr
válasz
Emprise #61544 üzenetére
A processzor teljesítményét tekintve abszolúte párban van, a RAM viszont "csak" 2GB, és a tárhely sem bővíthető. A kijelző felbontása hasonló, a képarány viszont eltér. Az első szériákkal voltak minőségbéli gondok, de ez szerintem mostanára már korrigálva lett, a szoftveres támogatással viszont biztosan nem lesz gond.
(#61545) floratm
AZ az okosba szerintem az EU Direct volt, úgy viszont csak Xiaomi Mi Pad van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest