- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Minel tobb ram, annal flottabb a mukodes.
T5-bol is van 3 GB-os verzio, igaz nem ennyiert.
Tab4 10 Plus nem tudom hol 46e, ennyiert a sima tab4 szokott menni (ami csak 2 gb ram, es csak hd screen). De ha valoban 46 es valoban Plus, es meg a 2 ev gyari gari is jar hozza, akkor az jo bolt vedd meg ennyiert.(#78897) Stehe
Igen, android 5 folott van ra lehetoseg. Kerdes a tablet gyartoja implementalta e a sajat atgyurt androidjaba... -
tjb007
nagyúr
Csak így oldható meg, csak élő képes alkalmazás nem létezik.
Menne, viszont -ahogy fel is van tüntetve a legtöbb ilyen alkalmazásnál- nem garantált az, hogy minden egyes tableten hiba nélkül fog működni, hogy mindegyikkel kompatibilis lesz. Ezt az alkalmazást próbáltam ki az előbb egy gyengébb tableten (máson most nem tudtam), működött, viszont nagyon nem volt meg az a 25fps. Hogy egy erősebb, újabb tableten, illetve a legjobbnak tartott alkalmazással mi lenne a helyzet nem tudom megmondani, kipróbálni.
Amúgy az ASUS MeMO Pad 7 ME572C lenne az, amit ajánlanék, ez már Full HD kijelzős és a korábban említett alkalmazás is használható rajta, az fps viszont ennél is csak egy próba után derülni ki.(#61640) atala
WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-10
(#61641) Louro
Plusz még 5000 ezer forint szállítási díj is rájönne, szóval 45-ben állna meg. Vám és áfa nincs, mert EU-n belülről jön.
(#61642) Gedeon11
ASUS MeMO Pad 7 ME572C, LG G Pad 8.0, Lenovo Yoga Tablet 2 8", plusz a Lenovo S8-50 is OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Minden, ami JAZZ
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged