-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz s3toraph #61704 üzenetére
Ajánlottnak mondható. A sebesség rendben van, az anyag- és összeszerelési minőség jó, van rá KitKat, a kamera viszont csak az átlagot hozza.
(#61705) kkdesign
(#61707) CactuS
Mivel egyik 100 ezer forint környékén tanyázó 10 hüvelykes modell kamerája sem tud 30fps-nél többet, ezért ki is esik minden. Nem lesz lesz az iPad miatt megkövezve, a videós dolog miatt ezt ajánlanám (kizárásos alapon is), az Air 2 tud 120fps-es videót is felvenni. Ezzel viszont csak annyi a probléma, hogy nem lehet bővíteni.
(#61709) mzoli77
LG G Pad 8.0, esetleg még az ASUS MeMO Pad 7 ME572C.
„Win 8.1-es tabletekről mi a tapasztalat? Azokon fut mindenféle program úgy mint az asztali gépeken?”
Mivel ugyanaz a Windows 8.1 fut a tableteken is mint az asztali gépeken, ezért pontosan ugyanaz fog futni azokon is a hardver a függvényében.
(#61710) milkabrams
Nem kell.
-
kkdesign
senior tag
válasz s3toraph #61698 üzenetére
Bárcsak igazad lenne :/ általános appok feltevése után, és a magának leszedett 45-50 frissítés után 300mb maradt szabadon ahol meg jelzett hogy a kövi appot már nem szedi le mert nincs hely... 2 körből feltelepítettem rá mindent és most van 900mb-1,1Gb szabadon, ami cache fájlokkal hamar megtelik.
-
kkdesign
senior tag
válasz s3toraph #61695 üzenetére
Szia, én pont ilyen táblagéphez írtam az előtted lévő kérdést. 8GB-ost nem tudom olyan jó szívvel ajánlani, egyrészt idő kell most míg rendre szelik a romot, mert elszúrta az asus rajta, másik hogy ha belakod a készüléket elfogyott a hely rajta amennyiben android 5.0 Lollipopon használnátok. Ha tudod vadászd a 16 GB-osat, sztem jó táblagép, csak várjuk az eszköz fórumán a KitKat szintű jó romot frissítésként, és remek gép lesz az 5.0-val is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest