Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Tablet keresésben segítek ismerősömnek, sima kis képességű tabletet keres, internetezés, filmezés, egyetemre hordaná dianézéshez stb., 40 ezer forint körül. Legalább 8 colos képátlós kéne legyen. Két lehetőséget találtam első nekifutásra, de remélem ti ki tudtok segíteni van-e jobb választás:
Egyszerűbb lenne ha mediamarktban elérhető lenne, de persze máshonnan is tudok beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Szinte biztos, hogy nem ez a jó topic, de van lehetőség arra, hogy az alap androidos böngészőbe (ami még nem a chrome) a mentett jelszavakat megtekintsük? Az istennek se találok ilyen opciót, és holnap reggelre kellene édesapámnak. Remélem van ötletetek.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Teljesen alap felhasználásra (böngészgetés, néha egy-két word doksi), van valami használható a 15-20 ezer forintos olcsó tabletek között? Legyen mondjuk 7"-os.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz cidalain #65805 üzenetére
Mindenképp új kéne, de tényleg semmi játék semmi megterhelés, konkrétan arra kell, mert édesanyám nem szeretne mindig kimászni a géphez a szobájából, hanem mikor reggel felkel, vagy a szobában van tudjon böngészni az interneten. Melyik nagyjából a legolcsóbb új tablet ami még elfogadhatónak tekinthető?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Mi lenne a legolcsóbb opció az alábbi felhasználásra?
Ebook olvasás, okos eszközök vezérelgetése, zene streamelés BT eszközökre.Jobban járunk, ha inkább egy ebook olvasót veszünk és a többit megoldjuk telefonról? (bár ez elég kényelmetlen, mert zene hallgatás közben pl akkor nem tudom használni a telefont)
-
TeebyKay
őstag
válasz borbar #90592 üzenetére
Értem, köszi. A probléma igazából az, hogy pl ha youtube-ról akarok valamit berakni, azt nem tudom kicsibe lerakni a telón így semmi másra nem tudom használni közben. Persze ez áthidalható ha pcről rakom be a zenét, de egy pct meg nem feltétlenül gazdaságos csak ezért járatni.
-
TeebyKay
őstag
válasz Rigormortiis #90601 üzenetére
No offense, de számomra ez természetesen
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini-hez lenne két kérdésem:
1, Kényelmetlen az oldalso power gombbal ébreszteni, nincs valami képernyő érintős beállítás rá?
2, Az akksija egy nap alatt lemerül, lehet valahogy jó energia gazdálkodási beállításokat megadni neki és/vagy létezik hozzá olyan állvány/tartó amire kényelmesen felhelyezhető és egyben tölti is? Folyton a töltőkábelt ki-be huzigálni nem annyira kényelmes, és ha egyszer elfelejtük másnapra kb le is áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest