- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Alabástrom #68295 üzenetére
Ha kinai is ok, akkor nem is kerdes => dualos kinai.
Mondjuk 50-ert nem is nagyon van mas lehetoseg, itthon kb 1 db 10" fer bele 1 GB rammal (alcatel)
Szoval Chuwi hi10 vagy Teclast x98, esetleg ezen markak mas tipusai. Vagy meg egyes Onda es Cube modellek. Mindenkeppen Atom Z8300-as 2 GB-os gepet keresnek. (Atom z8500-zal szereltek mar dragabbak) -
Shingen
addikt
válasz
Alabástrom #62927 üzenetére
Köszi a hozzászólást, tanulságos...........
-
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #62762 üzenetére
Vannak, de nem tudom azok megoldanák-e a gondodat, de azért nézz körül az áruházban.
(#62763) zyndar
8X topik: [link]
Csinálj egy gyári állapotra való visszaállítást (minden adat törlődik!), általában ez segíteni szokott az ilyen jellegű problémákon. -
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #62759 üzenetére
Az adatkapcsolat a SIM 2-n le van tiltva?
Van két lehetőség is (legalábbis nekem most csak annyi jutott eszembe):
1. törlöd vagy módosítod a 2. SIM-hez tartozó APN-t
2. megnézed mondjuk ezzel az alkalmazással, hogy melyik alkalmazás generálja a forgalmat és letiltod (amennyiben van erre lehetőség) -
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #61579 üzenetére
Plusz a processzor is jóval gyengébb, viszont 2GB RAM van benne szemben a Fonepad 1GB-jával, ami a multitasking esetében többet nyom a latba mint az erősebb processzor.
A képernyője minden tekintetben jobb, és a GLONASS is támogatott.(#61582) Sanyabá
Ha ragaszkodik a 10 hüvelykhez, és az ár is marad 40 ezer forint körül, akkor egyedüliként az jöhet szó, amit linkeltél is (ami amúgy egy egész korrekt modell).
(#61583) Handball94
Prestigio MultiPad WIZE 5002
(#61584) TeebyKay
A böngészőn belül nincs, csak az adatbázis fájlból tudod kinézni (/data/data/com.android.browser/databases/webview.db).
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #61562 üzenetére
A Huawei Mediapad X1-ről mi a vélemény 75ezer Ft-ért? Nekem úgy tűnik, hogy a dual Sim-en kívül minden igényemet kielégíti.
-
ClioRS
őstag
válasz
Alabástrom #61085 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam. Nem kéne akadnia, le kellene játszania akadásmentesen.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #61082 üzenetére
Hmm, lehet, hogy bennem van a hiba? Belenéztem ugyanabba a filmbe is (meg pár másikba is) egy i7-es laptopon, azon sem láttam teljesen folyamatosnak... :/
Elvileg mennie kell szépen egy mkv filmnek a fenti hardveren?
"Video Player for Android"-al próbáltam, esetleg tudnátok ajánlani valami gyorsabb lejátszóprogramot? -
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #60925 üzenetére
Vagy valami karcsú 7"-os?
A hordozhatóság fontos szempont...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #60899 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #60268 üzenetére
Az, hogy többek közt a jó kijelzőtől messze van, de azért rendeld meg online, nézd meg, próbáld ki és ha megfelel tartsd meg. Ha meg nem van rá 14 napod, hogy visszaküld.
(#60271) JoolsNOS
1. számú lehetőség: recovery → wipe data/factory reset
2. számú lehetőség: ADB, de csak akkor működik, ha az USB hibakeresés be van kapcsolva (nagyon nagy valószínűséggel nem lesz)
3. számú lehetőség: a komplett rendszer újratelepítése(#60272) Ramoskaa
Mivel csináltál mentést ?
(#60278) andika.80
-
ClioRS
őstag
válasz
Alabástrom #60264 üzenetére
Az kevés lesz. A legolcsóbb alternatíva a Prestigio Wize 5002, vagy Lenovo a10.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Alabástrom #60264 üzenetére
Ennyiért semmit.
Egyedüliként ez az, ami szóba jöhetne: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged