- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van köztetek esetleg olyan Alldocube iPlay 50 Pro vagy nem Pro tulaj, akinek problémája van a tablet töltésével? Mi tavaly rendeltünk 2 db-t a 2 gyereknek, az egyiknek semmi baja, a másik viszont már egyáltalán nem veszi a töltést. Úgy rémlik, hogy azzal talán már az első perctől kezdve volt ilyen jellegű probléma, hogy nem volt mindegy, hogy hogy volt bedugva az USB-C, vagy picit mozdítani kellet rajta, hogy töltsön, de mivel könnyen orvosolható volt, így nem nagyon foglalkoztunk vele, na meg amúgy is, miután a Banggood-ról vettük, így a gariztatás nem olyan egyszerű, de mint említettem, tényleg nem okozott nagy problémát, csak aztán folyamatosan egyre inkább kicsavartabb pozíciókat kellett alkalmazni ahhoz, hogy töltsön, , majd a töltési idő is drasztikusan megnőtt, sőt egy nap alatt nem volt képes 100%-ra feltöltődni, csak olyan 70%-ra, majd elérkeztünk oda, hogy semennyire sem tölt.
Gyanítom, hogy első perctől volt egy kisebb gyári kontakthiba az USB-C aljzatnál, amit az állandó mozgatásokkal, kitámasztásokkal, sikerült teljesen hazavágni.
Most próbálom gariztatni, nem tudom milyen eséllyel, és csak azért jutott eszembe, hogy írjak, mert Youtubeon történő keresgetés közben, belebotlottam egy olyan videóba, ahol ugyanezen tabletnek, ugyanilyen hibáját mutatja be. Sejtéseim miatt az is gariztatás miatt lett feltöltve, és a feltöltő neve alapján ráadásul ő is hazán fiaHa vanna, vagy volt valakinek hasonló élménye, írja már le legyen kedves, hogy mi lett a megoldás vagy a végkimenetele az esetnek!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest