Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segito valaszokat. Annyit szeretnek hozzatenni, hogy a Samsung-gal kapcsolatban valoszinuleg tenyleg a regi androidos beidegzodes teszi ezt az eloiteletet - termeszetesen ezzel a felelmemmel nem masok valasztasat akartam lehuzni, csak annak az aggodalmamnak hangot adni, hogy ha kiad az ember 250 EUR-t akkor elfogadhato, hogy akadozik neha - 600 EUR-ert vagy felette azert ne legyen mar ilyen. Mindenkeppen örömteli, ha ez nincs mar igy a felso kategoriaban, ez is fontos.

Tegnap nezegettem tovabbi videokat-osszehasonlitasokat a temaban es ha az ember az S6 lite-tot kezdi el nezegetni, konnyen az S7-nel aztan S7+-nal talalja mar magat - @Somatom: gratulalok hozza! :B egy pillanatra elfogott engem is, hogy legyen akkor ez es akkor nincs gond vele - de tenyleg massziv kulonbseg van egy 180-250 EUR tablet es egy 800 EUR cucc kozott, meretben is.

Barhogy is, koszonom szepen Mindenkinek a segitseget - atgondolom még a dolgot. Bar nincs szuksegem jelenleg feltetlenul egy S6 lite-nal erosebb eszkozre a felhasznalasomhoz, (raadasul egy 800 EUR/12.4" eszkozzel rohangalni a lakasban es odatamasztani a konyhaba recepteket nezni es olajos kezzel fogdosni.. sajnalnam meg nagyon vigyazni kellene ra - persze nyilvan vigyazok a dolgaimra, de kevesbe aggodik az ember ha 250 EUR-val van valami) de az igaz, hogy a kovetkezo evekben nem arthat ha van tartalek es akkor garantaltan nem is idegesitene az akadozas. :R

Új hozzászólás Aktív témák