- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
Kedves Hölgyek, Urak!
Tudom, hogy itt a tablet paramétereiről illik szót váltani, de talán ez sem fölösleges.
Próbáltam a javasolt Teclast T30-ast megvenni a Banggood.com-on, de csalódtam, és elhalasztottam a vételt.
Az emlegetett új vásárlóknak járó kedvezmény nem úgy van, ahogy leírtátok, mert a 12$ csak speciális termékcsoport (most ruházat) esetén érvényes. Próbáltam az 5$-os kupont beváltani, ahogy beikszeltem, a tablet ára rögtön 10$-ral emelkedett, és ezután vonta le a kedvezményt összességében 192.91 helyett 210 fölötti ár jött ki. A tablet paraméterei valóban nagyon vonzóak, de nem találtam részletes infókat arról, mi történik ha valamilyen meghibásodás történik. Nem lehet tudni, hova kell küldeni, hogyan, és ki viseli ennek a költségeit? Lehet hogy én vagyok tájékozatlan, segítsetek ki információval.
A szállítás nem tud európából történni, csak Hong Kongból, vagy az USA-ból. Utóbbi 10$ fölötti díjjal (ez még nem is lenne baj, de 10-30 nappal?).
Ha van esetleg oldal, ahol informálódhatok, kérlek adjátok meg, és elnézést, ha nagyon ide nem illő dolgokkal jelentem meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest