- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Pár éve egy Asus Memopad HD7-et használok, de sajna az öregedő OS miatt néhány app már nem fut rajta és azt sem bánnám ha kicsit pörgősebb lenne a működés, így elgondolkodtam egy új készülék beszerzésén. Amit a jelenlegiben szeretek és továbbra is elvárás lenne: a 7" nekem pont optimális, az akkuidő pedig remek (hogy ez az akksi méretének vagy a jól optimalizált rendszernek köszönhető azt nem tudom, de mindegy is). A felhasználási terület semmi extra (böngésző, YT, egy-két egyszerű alkalmazás futtatása; játékok és egyéb erőforrásigényes dolgok nem érintenek), viszont a böngészőben szokásom gyűjteni a megnyitott lapokat, szóval 15-20-25 fül ne okozzon problémát, emiatt ne zárjon be semmit. Wifi only készülék is elég, gps, kamera és hasonló nyalánkságok nem érdekelnek.
Summa summarum: egyszerű felhasználásra keresném a pörgősebb utódot, jó kijelzővel, jó akkuidővel és kellő memóriával. Itthon venném boltból, ha lehet nem az alsó polcról hanem valami ismertebb gyártó (a support sosem árt) egyszerűbb készülékét. Mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest