- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nekem pl. fontos a gyors és pontos GPS megléte, mivel esetenként navigálásra is használom. Nézegetve a T8 rewiev videóit egész szimpatikus, a netmodem nekem nem létkérdés.
Minden kívánalom nem teljesülhet, de örülnék neki, ha nem kellene kidobnom fél év múlva.
A Lenovo Tab3 7-em is pontosan ezek közé a "kínai hulladékok" közé tartozik. Amikor vettem 25E volt a legolcsóbb itthon kapható, én 16E-ért vettem HA-n - nyeremény volt - még én téptem le a dobozról a fóliát. Tettem bele egy régi Samsung 8GB kártyát, az kb. 7-8 éves. Így használtam 1,5 évig. Nemrég kellett fődarabot - alaplap(?) - cserélni benne mert egyszer csak nem kapcsolt be. Felújítva - fődarabcsere - kolléganőm megvette cakk-pakk 18E-ért. Szerintem nem adtam el rosszul.
40E-nél sokkal többet - + max. 5.000Ft - nem szánok tabletre, de jó lenne a lehetőségekhez képest kimaxolni a dolgot. Lehet, hogy a T8 mellett maradok. Tetszik, amire szánom - net, FB, YouTube és film NAS-ról, olvasás és navigálás - a teljesítményhátrány nem fog előjönni.(#78855) MCs88:
A kókányolt ROM-okból elegem van. Az LTE nélküli MiPad-ben meg nincs GPS, így kiesett, hiába vagyok Xiaomi függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest