Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vadkörte addikt Nekem pl. fontos a gyors és pontos GPS megléte, mivel esetenként navigálásra is használom. Nézegetve a T8 rewiev videóit egész szimpatikus, a netmodem nekem nem létkérdés. 
 Minden kívánalom nem teljesülhet, de örülnék neki, ha nem kellene kidobnom fél év múlva.
 A Lenovo Tab3 7-em is pontosan ezek közé a "kínai hulladékok" közé tartozik. Amikor vettem 25E volt a legolcsóbb itthon kapható, én 16E-ért vettem HA-n - nyeremény volt - még én téptem le a dobozról a fóliát. Tettem bele egy régi Samsung 8GB kártyát, az kb. 7-8 éves. Így használtam 1,5 évig. Nemrég kellett fődarabot - alaplap(?) - cserélni benne mert egyszer csak nem kapcsolt be. Felújítva - fődarabcsere - kolléganőm megvette cakk-pakk 18E-ért. Szerintem nem adtam el rosszul. 
 40E-nél sokkal többet - + max. 5.000Ft - nem szánok tabletre, de jó lenne a lehetőségekhez képest kimaxolni a dolgot. Lehet, hogy a T8 mellett maradok. Tetszik, amire szánom - net, FB, YouTube és film NAS-ról, olvasás és navigálás - a teljesítményhátrány nem fog előjönni.(#78855) MCs88: 
 A kókányolt ROM-okból elegem van. Az LTE nélküli MiPad-ben meg nincs GPS, így kiesett, hiába vagyok Xiaomi függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX